/ / SRI LANKA > Kierowca przewodnik i stróż w jednym > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Kierowca przewodnik i stróż w jednym

kategoria podróże po świecie

Aleks_andra dołączył
28.07.2018

Aleks_andra 12:43 | 28.07.2018

Witam wszystkich forumowiczów, to mój pierwszy wpis na tym forum. Najpierw dziękuję wszystkim za wpisy o Sri Lance, dzięki Waszym radom nasza podróż była niesamowita, cudowna, przebiegała bez niepotrzebnych problemów. Przede wszystkim, najlepszą decyzją było skorzystanie z usług doświadczonego kierowcy i powierzenie w jego ręce naszej podróży. Na Sri Lance byliśmy od 13.07 do 24.07.2018.
Tym wpisem szczególnie chcę przedstawić i w 100 % polecić wszystkim naszego kierowcę Malitha Prashanthę. Wybrałam go dzięki innym forumowiczom, którzy niesamowicie pochlebnie o nim pisali. Kontaktowalam się z nim mailowo, szybko otrzymywałam odpowiedzi. Nie szukałam innych kierowców. Intuicja mnie nie zawiodła. Poprosiłam go tylko o dobrą cenę dla mnie i dla niego, nie chciałam się targować. Swoją usługę wycenił na 600 dolarów (w tej cenie był cały transport, zakwaterowanie i wyżywienie kierowcy), 2 osoby, 12 dni, w tym ostatnie pełne 3 dni spędziliśmy w jednym miejscu w Trincomalee nad oceanem. Pozostałe dni to zwiedzanie. Byliśmy w wielu pięknych miejscach- Udawalawe, Ella, Nuwara Eliya, Kandy, Sigiriya, Dambulla, Pollonnaruwa i Trinco. Malith szybko stał się nie tylko naszym kierowcą ale również wspaniałym towarzyszem podróży. Przez Booking zarezerwowałam tylko noclegi w pierwszym i ostatnim miejscu. Resztę noclegów proponował Malith w bardzo fajnych miejscach i za dobre pieniądze (Od 35 do 45 dolarów za noc). Malith był po prostu niezawodny, uczciwy, wesoły i nie narzucał nam swojego towarzystwa, choć i tak spędzaliśmy razem mnóstwo czasu. Malith bardzo lubi się śmiać, tak jak my zresztą i podczas naszej wyprawy często bolał mnie brzuch ze śmiechu. Nasz angielski nie jest zbyt dobry, ale bardzo dobrze dogadywaliśmy się z Malithem. To po prostu fajny gość, dobry człowiek. Nie żałuję swojego wyboru! Wszystkim bardzo polecam Malitha, na pewno nikt nie będzie zawiedziony, jeśli skorzysta z jego usług. Aaa i jeszcze jedno, Malith jest bardzo doswiadczonym kierowcą, co na Sri Lance jest szalenie ważne!
Podaję jego namiary:
Email mammothmalith@gmail.com
Tel. +94 775584357.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to można do mnie pisać:
aleksandrawszola105@gmail.com

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl