Forum dyskusyjne
Tanie loty
kategoria podróże po świecie
kraj Sri Lanka
Kasia123vp 20:12 | 03.04.2022
Witam, czy orientuje się ktoś jak aktualnie w miarę tanio można się dostać na Sri Lankę? Jakieś kombinacje, nie ważne z jakiego kraju. Chce z rodziną lecieć na miesiąc. Termin lipiec, sierpień ewentualnie wrzesień.
Piotr-Krk 21:54 | 03.04.2022
>Witam, czy orientuje się ktoś jak aktualnie w miarę tanio można się dostać na Sri Lankę? Jakieś kombinacje, nie ważne z jakiego kraju.Najtaniej masz Wizzairem z Abu Zabi do Hambantota. Najniższe ceny teraz na czerwiec (315 PLN). Ale jeśli chcesz w lipcu to np.
27.06 - 27.07 AUH - HRI - 367 PLN.
DO Abu Zabi z Polski bilet powrotny około 350 zł w maju/czerwcu, ceny na lipiec powinny spaść .
W sumie dolecisz do Sri Lanki poniżej 800 PLN.
Piotr-Krk 21:56 | 03.04.2022
>>Witam, czy orientuje się ktoś jak aktualnie w miarę tanio można się dostać na Sri Lankę?BTW, lata się do Sri Lanki, nie na Sri Lankę. Można polecieć na Cejlon.
Kasia123vp 12:12 | 08.04.2022
Dziękuję za cenne wskazówki. Mam nadzieję, że uda mi się tak poskładać loty żeby wyszło tanio i dobrze. Żeby lecieć do Sri Lanki :)
Grzes88 15:41 | 23.05.2022
Wizzair coś tam organizuje z tego co słyszałam
Piotr-Krk 18:38 | 23.05.2022
A co konkretnie słyszałaś? :D
Grzes88 15:26 | 31.05.2022
Przepraszam, literówka mi się włączyła, a nie zauważyłem. Już od bratowej słyszałem, ze są loty ogrniazowane na Sri Lankę właśnie przez wizzaira. Zobaczymy.... w ogole jak to będzie z tymi lotami. Ja jestem zły, bo odwołali mi lot - inny przewoźnik i to czarterowy, nie low cost.
Piotr-Krk 17:25 | 31.05.2022
Ale tu nic konkretnego nie napisałeś. Konkrety o lotach Wizzair podałem 2 miesiące temu w tym wątku :D
Piotr-Krk 09:06 | 10.11.2022
Znów wróciły tanie loty Wizzaira na Cejlon. KRK-AUH-HRI-AUH-KRK kosztuje niecałe 1400 złociszy. Brać, nie wybrzydzać!