Forum dyskusyjne
BRAWO102 22:22 | 18.09.2022
.Zrobiłem na styczeń rezerwację na Seszelach i teraz oglądając różne materiały że styczeń na Seszelach jet bardzo mokry duże opady deszczu.Chciałbym się moze od kogoś dowiedzieć się jak jest faktycznie w styczni na Seszelach czy cały dzień leje i nie można nigdzie wyjść czy to są opady intensywne lecz krótko trwałe. Jak z plażowaniem w Styczniu?
Dziękuję za każdą informację.
Grzes88 15:37 | 23.09.2022
>.>Zrobiłem na styczeń rezerwację na Seszelach i teraz oglądając różne materiały że
>styczeń na Seszelach jet bardzo mokry duże opady deszczu.Chciałbym się moze od kogoś
>dowiedzieć się jak jest faktycznie w styczni na Seszelach czy cały dzień leje i nie
>można nigdzie wyjść czy to są opady intensywne lecz krótko trwałe. Jak z plażowaniem
>w Styczniu?
>Dziękuję za każdą informację.
O kurcze.... ja nie byłem tam w tym okresie. Ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Wiem, ż ena pewno na Sri lankę czy Indie sie jedzie w miesiącach zimowych w lecie jest właśnie mokro.
edyta11 10:37 | 29.09.2022
Na Sri lance w części zachodniej jest zimą ok. Byliśmy w styczniu http://smakowanie-swiata.pl/category/podroze/azja/sri-lanka/
edyta11 10:37 | 29.09.2022
Na Sri lance w części zachodniej jest zimą ok. Byliśmy w styczniu http://smakowanie-swiata.pl/category/podroze/azja/sri-lanka/
BRAWO102 21:14 | 29.09.2022
O Sri lance też myślałem ale za wizę nie będę im płacił. Mam tylko nadzieję że jeżeli będzie padał deszcz to opady będą krótkotrwale.