Forum dyskusyjne
Piotr-Krk 14:44 | 14.03.2024
Chwilę. Sal Paradise był naprawdę w złej sytuacji finansowej, gdy poprosił swego przyjaciela Remiego Boncoeura o podwiezienie Deana Moriarty'ego na 40th Street. Remi Boncoeur w krótkich słowach odprawił Sala z kwitkiem i zajęło mu to dosłownie moment.
sal paradise 18:04 | 14.03.2024
>Chwilę. Sal Paradise był naprawdę w złej sytuacji finansowej, gdy poprosił swego>przyjaciela Remiego Boncoeura o podwiezienie Deana Moriarty'ego na 40th Street. Remi
>Boncoeur w krótkich słowach odprawił Sala z kwitkiem i zajęło mu to dosłownie moment.
Tak,to z tej ksiażki postać.Chwila tzn pòł godziny czy tak jak tu ktoś poniżej twierdzi że 5 h ?( choć w krajach które odwiedził Indii nie ma:)
Ważne bo ktoś chciałby się ze mna spotkać i nie wiem czy zdażę na następny lot.
Piotr-Krk 19:25 | 14.03.2024
>Tak,to z tej ksiażki postać.Chwila tzn pòł godziny czy tak jak tu ktoś poniżej>twierdzi że 5 h ?( choć w krajach które odwiedził Indii nie ma:)
>Ważne bo ktoś chciałby się ze mna spotkać i nie wiem czy zdażę na następny lot.
Zaproponowałbym, abyś sam pisał książki. Z gatunku obfitującego w suspens. Do ostatniej chwili trzymasz w niepewności forumowiczów, o który kraj z e-wizą chodzi.
sal paradise 21:22 | 14.03.2024
>>Tak,to z tej ksiażki postać.Chwila tzn pòł godziny czy tak jak tu ktoś poniżej>>twierdzi że 5 h ?( choć w krajach które odwiedził Indii nie ma:)
>>Ważne bo ktoś chciałby się ze mna spotkać i nie wiem czy zdażę na następny lot.
>
>Zaproponowałbym, abyś sam pisał książki. Z gatunku obfitującego w suspens. Do
>ostatniej chwili trzymasz w niepewności forumowiczów, o który kraj z e-wizą chodzi.
wybiera się temat czyli np kraj i ja najpierw wybrałem-Indie
a potem zapytałem o wizę; być może coś nie zadziałało jak należy
Ksiażki też się zdarzaja.
Dziękuję za informację.
Piotr-Krk 21:34 | 14.03.2024
>wybiera się temat czyli np kraj i ja najpierw wybrałem-IndieZainwestowałbym w większy monitor. Ewentualna konsultacja z okulistą też byałaby nie od rzeczy.