/ / SRI LANKA > Ceny na Sri lance w 2016 roku > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Ceny na Sri lance w 2016 roku

kategoria podróże po świecie

Justyn dołączył
11.02.2016

Justyn 09:35 | 11.02.2016

Witam!
Wybieram się na Sri Lankę pod koniec marca i interesuje mnie czy ceny od zeszłego roku bardzo poszły w górę. Zwłaszcza stawki "dla turystów" ;)

Pozdrawiam,
Justyna

[konto usunięte] dołączył
03.12.2012

[konto usunięte] 11:55 | 11.02.2016

"Stawki dla turystów" to są bilety wstępu do świątyń, parków archeologicznych, parków narodowych itp. Jest jakiś problem ze znalezieniem tego w necie?

Justyn dołączył
11.02.2016

Justyn 12:24 | 11.02.2016

Gdybym nie miała problemu, nie pytałabym na forum. Miałam na myśli głównie ceny posiłków i noclegów, ale nie tylko. Niestety nie jestem w stanie znaleźć cen z tego roku.

03.12.2012

[konto usunięte] 12:45 | 11.02.2016

Nie słyszałem o specjalnych cenach za "wikt i opierunek". Ceny wstępów są np. tutaj:
http://www.ccf.lk/site-tickets.htm
http://www.dwc.gov.lk/index.php/en/park-fees
Płacisz tylko i wyłącznie w rupiach.

Justyn dołączył
11.02.2016

Justyn 12:50 | 11.02.2016

to może inaczej - czy ceny posiłków, produktów w sklepach i noclegów zmieniły się od zeszłego roku? Dziękuję za ceny wejściówek, już je wcześniej sprawdziłam. Bilety na pociągi i autobusy również.

Justyn dołączył
11.02.2016

Justyn 12:54 | 11.02.2016

>"Stawki dla turystów" to są bilety wstępu do świątyń, parków archeologicznych, parków
>narodowych itp.

Mogę prosić o źródło tych informacji? Z tego co mi wiadomo stawka nie oznacza tego samego co cena.

03.12.2012

[konto usunięte] 13:13 | 11.02.2016

Niestety wymiękam. Nie wiem co chcesz jeść, ile, w jakich warunkach i gdzie. To samo dotyczy noclegów i "produktów w sklepach". Poza tym "rzadko" powtarzam trasę w przeciągu roku, więc nie mam punktu odniesienia co do "ruchu cen" np. pasztecika z farszem rybnym "w budzie" na 2.3 km drogi do Kataragamy.

Justyn dołączył
11.02.2016

Justyn 13:21 | 11.02.2016

>Niestety wymiękam. Nie wiem co chcesz jeść, ile, w jakich warunkach i gdzie. To samo
>dotyczy noclegów i "produktów w sklepach". Poza tym "rzadko" powtarzam trasę w
>przeciągu roku, więc nie mam punktu odniesienia co do "ruchu cen" np. pasztecika z
>farszem rybnym "w budzie" na 2.3 km drogi do Kataragamy.

Jeśli nie masz odniesienia co do zmian cen to nie rozumiem po co w ogóle zaczynasz rozmowę. Pytanie było konkretnie o zmiany cen. problem z czytaniem ze zrozumieniem? Mogę polecić inne fora na których Ci pomogą.

[fb] Radosław Molski dołączył
30.12.2015

[fb] Radosław Molski 18:50 | 04.05.2016

>Witam!
>Wybieram się na Sri Lankę pod koniec marca i interesuje mnie czy ceny od zeszłego
>roku bardzo poszły w górę. Zwłaszcza stawki "dla turystów" ;)
>
>Pozdrawiam,
>Justyna

Pewnie jesteś teraz na Sri Lance lub już wróciłaś :) więc Tobie się nie przyda ale może przydać się innym. Aktualne ceny na Sri Lance z naszej wyprawy w marcu 2016 r http://blogpodrozniczy.com/sri-lanka-poradnik/

turkus dołączył
02.07.2006

turkus 05:26 | 05.05.2016

Typowy przykład nowego użytkownika globa. Ledwo się zarejestruje i od razu oczekuje, że ktoś za niego wszystko zrobi i poda na tacy, a przy okazji zamiast dziękuję, walnie z liścia.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl