Forum dyskusyjne
rebeka27 11:01 | 23.03.2016
Od wczoraj próbuję zmienić zdjęcie profilowe i nie mogę!?Czy można prosić o usunięcie obecnego?, może jak go nie będzie na profilu to przyjmie nowe?
rebeka27 12:35 | 23.03.2016
...a to ciekawe, jak odpalam swój profil na samsungu G5 to widzę nowo dodane zdjecie a jak odpalam profil na Maczku to widę stare zdjecie?, pozdrowienia, Ga
GlobAdmin 13:38 | 23.03.2016
Dziękuję za zgłoszenie problemu, przekaże do IT.W razie problemów proszę o kontakt na priv lub mailowy.
pozdrawiam
GlobAdmin
rebeka27 13:41 | 23.03.2016
...no i tu ciągle stare...pozdrawiam
george171079 06:11 | 25.11.2016
A może ktoś opisać jak dodać wogle zdjęcie profilowe bo szukam szukam i albo na oczy mi padło albo nie wiem co ale znaleźć nie mogę. Dziękuję
Yvonne.pl 13:31 | 11.06.2019
Witam, mam taki sam problem, nie wiem jak dołączyć zdjęcie profilowe.... malo intuicyjny ten serwis niestety jest... szuka i szukam i moge dodac tylko zdjecia z podróży...Będę wdzięczna za podpowiedź.
Dziękuję.
Zbigniew Ostaniewicz 18:40 | 20.12.2017
Witam.Również próbuje znaleźć opcję jak dodać swoje zdjęcie profilowe.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
bry 21:39 | 20.12.2017
>Witam.>Również próbuje znaleźć opcję jak dodać swoje zdjęcie profilowe.
>Proszę o pomoc.
>Pozdrawiam.
1. Globtroter.pl
2. Moje konto
3. Dodanie/zmiana zdjęcia użytkownika
4. Wybierz plik
5. Dodaj zdjęcie
paweł.p 13:54 | 14.07.2019
Też mam problem ze zdjęciem profilowym. A mówiąc precyzyjnie z jego zmianą. Próbuję i próbuję, ale g.... z tego wynika: wgrałem nowe zdjęcie - bez zmian; całkowicie usunąłem zdjęcie - bez zmian; usunąłem po raz kolejny i wgrałem nowe zdjęcie - bez zmian. Czy jest jeszcze jakaś inna opcja lub jakiś tajemniczy składnik niezbędny do dokonania zmiany?W sumie, to jestem wzruszony, że Globtroter czuje się tak bardzo przywiązany do mojego awatara, jednak co by nie myśleć odrobinę urosłem i chciałbym zaktualizować swój wizerunek.
eremita 21:22 | 14.07.2019
Może wystaw testowe ogłoszenie. Bo mi np w ogłoszeniu miniaturka pokazuje już zmienione zdjęcie, a jak wejdziesz na profil to ciągle stare.
paweł.p 00:11 | 16.07.2019
Im dalej tym śmieszniej. Prawie mi się udało zmienić zdjęcie, ale prawie robi wielką różnicę.Teraz na miniaturce mam obcięty łeb bez względu na zastosowaną proporcję??? ((-:
A żeby było jeszcze zabawniej, na na różnych kompach, a właściwie router'ach widzę różnych awatarów????? - kolejne moje próby znalezienia właściwej proporcji zdjęcia. To jest dopiero zagwozdka. (((((-:
Nieśmiało i cierpliwie będę czekał na zainteresowania Administratora, o ile ktoś taki tu jeszcze funkcjonuje?
paweł.p 00:21 | 16.07.2019
Jedna cierpliwość nie jest moją najmocniejszą stroną, kur.. .ać.
gastropoda 19:55 | 16.07.2019
Ciesz się, że masz dwa w jednym...
gastropoda 21:37 | 17.07.2019
Niejedna / niejeden chciał(a)by mieć dwa zdjęcia profilowe...
Menhir 23:15 | 24.07.2019
Zdjęcie w chusteczce jest (było) super!
paweł.p 22:01 | 26.07.2019
No może gastropoda, jednakowoż wolałbym mieć możliwość wyboru, szczególnie że na jednym mam obciętą dyńkę i nie mam jak poprawić bo nie widzę zmian. Oczywiście GlobAdmin niezłomnie utrzymuje niezmienny poziom zaangażowania w sprawy portalu.
paweł.p 22:20 | 26.07.2019
Chusteczce, Menhir, skończył się dziesięcioletni okres ważności ((-:Dlatego próbuję przeprowadzić rebranding, szczególnie że przez ten czas wchłonąłem sporo ulepszaczy i konserwantów poprawiających look.