Forum dyskusyjne
GlobAdmin 22:15 | 15.01.2015
Witajcie,W dniu dzisiejszym od godziny 16.00 mamy problem z funkcjonowaniem bazy serwisu. Przyczyną jest zmiana jej wersji na wyższą, która niestety nie przebiegła po naszej myśli.
ŻADNE dane nie zostały utracone i przywracamy po kolei poszczególne funkcjonalności.
Na godzinę 22.00 działa już:
- galeria zdjęć
- forum
- artykuły
- logowanie
Prace naprawcze będziemy prowadzili także w dniu jutrzejszym. Do czasu ich zakończenia mogą pojawiać się błędy w działach jeszcze nie naprawionych.
Nowa wersja ma nam pomóc w uruchamianiu nowych funkcjonalności serwisu.
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 22:26 | 15.01.2015
Działają także ogłoszenia. Na dziś koniec jutro lecimy dalej z naprawami.Na początek dodawanie zdjęć i konto użytkownika
Dzięki, że jesteście z nami!!! Bo już chwilę po uruchomieniu funkcjonalności pojawiły sie pierwsze komentarze i Polecenia zdjęć!
pozdrawiam
GlobAdmin
Smok-1 09:49 | 16.01.2015
Poczta nie działa (tzn. nie można wysłać do kogoś wiadomości), nie ma podglądu własnej skrzynki ...
filipczatorek 10:43 | 16.01.2015
no właśnie kiedy będzie można normalnie pocztę przeglądać? umawiałem sie właśnie na wyjazd weekendowy i chyba nic z tego nie będzie :(
GlobAdmin 10:50 | 16.01.2015
Witam,Dziś do godzin wieczornych powinny działać wszystkie kluczowe narzędzia i usługi w serwisie.
Prosimy jeszcze o trochę cierpliwości.
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 12:32 | 16.01.2015
WitajcieDodawanie zdjęć już działa!!!
Zapraszamy zatem do dzielenia się Waszymi fotografiami.
Kolejne moduły uruchomimy po 18-19
pozdrawiam
GlobAdmin
nitkaska 14:04 | 16.01.2015
zdjęcia dodałam, wiadomości nadal nie da się wysłać:)
GlobAdmin 14:20 | 16.01.2015
Witaj Nitkasko,Mamy nadzieję, że wieczorem ta funkcja ruszy.
Niestety każda strona wymaga przejrzenia i zmiany funkcji dostępu do bazy danych. Kosztuje to trochę czasu.
pozdrawiam
GlobAdmin
Awa 15:31 | 16.01.2015
Trzymam kciuki, by jak najszybciej wszystko działało. I mam nadzieję, że wtedy będzie nam się z Waszego serwisu jeszcze lepiej korzystało.Miłego weekendu,
Awa
GlobAdmin 21:09 | 16.01.2015
Ogłoszenia są już w pełni funkcjonalne łącznie z dodawaniem nowych. Można także zakładać nowe konta, co dotyczy oczywiście nowych użytkowników.Pracujemy teraz nad przywróceniem pełni funkcjonalności Waszych kont.
Przed nami weekend więc będzie trochę czasu na posprzątanie Globa.
Dzięki, że jesteście z nami cały czas!
GlobAdmin
[konto usuniete] 22:05 | 16.01.2015
Ależ jak możesz myśleć Adminko, że z powodu jakiejś trzydniowej awarii systemu nagle użytkownicy Globa się z niego wyniosą? Mogą jedynie się wynieść z o wiele bardziej poważnych przyczyn. Mam nadzieję, że nowe używalności na Globie dadzą nam nowe możliwości tzw. "wykazania się".Pozdrawiam serdecznie
Ania
GlobAdmin 22:40 | 16.01.2015
Wasze konta już działają!Więc jest już całkiem miło i przyjemnie na Globie :-)
A my zabieramy się dalej za sprzątanie...
GlobAdmin
[konto usuniete] 23:20 | 16.01.2015
Nie, nie jest zbyt miło, skoro nie mogę odpowiednio odpowiedzieć na ogłoszenie:http://www.globtroter.pl/spolecznosc/ogloszenie.phtml?oglo_id=32752
GlobAdmin 09:22 | 17.01.2015
Witam,Co masz na myśli pisząc " skoro nie mogę odpowiednio odpowiedzieć na ogłoszenie:". Nie rozumiemy problemu.
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 19:16 | 17.01.2015
Witam,Pożar możemy uznać za ugaszony. Uffff :-]
Jeśli znajdziecie jakieś błędy prosimy o informacje w wewnętrznej poczcie.
pozdrawiam
GlobAdmin
senia 23:31 | 18.01.2015
No niestety ciągle się tli... Oceny nie można wystawić na przykład...
senia 23:34 | 18.01.2015
Do galerii fotki wchodzą podwójnie. Np moja galeria Kenia 2012
GlobAdmin 09:19 | 19.01.2015
Witamczy problem z podwójnym dodawaniem zdjęć nadal jest aktualny?
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 12:38 | 19.01.2015
Dziękuję za info, nadal walczymy ze skutkami awarii, ale widać już światełko w tunelu ;-)pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 20:41 | 19.01.2015
Witam,I... można oceniać. problem ze zdjęciami wynikał raczej z innych kwestii. Teraz działa poprawnie.
Jeśli coś znajdziecie jeszcze zgłaszajcie.
Pozdrawiam i dziękuje za zgłoszenia
GlobAdmin
[konto usuniete] 21:03 | 19.01.2015
Wydaje mi się, że nie można wymieniać zdjęcia profilowego. Już trzy razy próbowałam i mam informację, że wystąpiły nieprawidłowości.
GlobAdmin 15:39 | 20.01.2015
Akras, już powinno być w porządku, jeśli pojawi się problem, daj proszę znać.pozdrawiam
GlobAdmin
[konto usuniete] 18:54 | 20.01.2015
Wprawdzie jak chciałam usunąć stare zdjęcie profilowe, to wyskoczył "fatal error", ale wygląda na to, że udało się wkleić nowe :)