Forum dyskusyjne
wyzdro 15:26 | 23.12.2008
Polecam Iran. Super ludzie i niesamowity klimat. Jak dla mnie niezapomniane do końca życia.
zgłoszone do moderacji
matkowka 12:22 | 12.12.2008
Nie wiem co lubicie, ale polecam co¶ bardziej przyziemnego typu Rumunia. Piękny kraj, dzikie góry i wszędzie można biwakować z własnym namiotem bez pytania, dojazd możliwy poci±giem lub autem. Oprócz tego piekne miejsca do zwiedzania. Noclegi w pensjonatach do¶c drogie. Polecam.
zgłoszone do moderacji
daaniello 16:24 | 05.12.2008
chiny mongolia rosja transsybir ok6tygodniw 2006 wyszlo mnie ok 3300 ale mogło wyjsc duzo taniej gdybym oszczędzał
...da się...
zgłoszone do moderacji
martinez027 15:07 | 05.12.2008
do Iranu powinienes sie zamknac jak wybierzesz wersje oszczedna.tj.lot do istambulu potem 2 dni w autokarze do teheranu i dalej autobusami za 1-3$--a w iranie za 1$ przejedziesz autobusem 200-400km...Bilet Instam--teh 50-70$,,,samolot UK-TURCJA 30-=40Funtow return,z bagazem 60-70max--jak jeszcze bes spal pod namiotem to wogole tanio-ale hotele sa w dobrych cenach i dobre warunki..
zgłoszone do moderacji
eliasz123 14:51 | 05.12.2008
Dzięki za odpowiedĽ, czy kto¶ jeszcze ma jaki¶ pomysł ?
zgłoszone do moderacji
dagaduch 15:02 | 23.12.2008
Słyszałam o tych wyprawach, ale nie mogłam znaleĽć w necie rzetelnych informacji, dużo jest przeterminowanych sprzed 2-3 lat. Czy możesz podać szczegóły dot. Syberii, będę wdzięczna
zgłoszone do moderacji
ankh82 10:18 | 05.12.2008
syberia- ok 2000 zl na glowe powinno wystarczyc- co prawda czesc noclegow byla w namiocie, ale nie oszczedzalam za bardzo.w tym roku zrobilam sobie "burzujska" objazdowke- z lotwy do turcji poprzez balkany do polski.. nie wiem, czy cie kreci kaukaz- ale do armenii mozna spokojnie pojechac. tanie loty sa w rygi, wiec uwazam, ze spokojnie zmiescisz sie w budzecie.
zgłoszone do moderacji
eliasz123 09:10 | 05.12.2008
Witam!Gdzie by tu się wybrać z budżetem 2500-3000zł na głowę ?
Szukam i szukam i sam nie wiem.
Co polecacie? Ostatnio zwiedzałem Bałkany, rok wcze¶niej Syria, Jordania, Liban.
Dwa lata wcze¶niej Maroko. Ciężkie warunki nie s± mi obce. Liczy się FUN.
Europa Zachodnia też już mi spowszedniała.
Gdzie powinienem jechać w sierpniu z narzeczon± maj±c taki budżet i 2-3 tygodnie wolnego ?
Proszę doradĽcie.
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.