Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

pomysł na > forum, porady i informacje

temat: pomysł na...
autor komentarza: emancypantka
data dodania: 2009-05-08 20:15:17
treść:
Czy ma ktoś może pomysł na fajne, pełne wrażeń i tanie wakacje raczej w Europie, w grę wchodzi również Azja lub Afryka na przełomie czerwca i lipca? Może macie jakąś ekipę?

Pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: Tadeusz Markiewicz
data dodania: 2009-05-10 20:41:59
treść:
No cóż w takim razie zapraszam do mojego ogłoszenia na naspolke.pl. Tam wlasnie zbieram ekipe na wyjazd do Stambułu. Miasto jest podobno zupełnie niesamowite, a koszty podrózy nie będą duże

Właściwie wszystko już mam zorganizowane. Więcej do omówienia na portalu. Zapraszam : http://naspolke.pl/ogloszenia/widok/143

A jeżeli Sambuł nie ciągnie to zdecydowanie polecam Bałkany!
dodaj komentarz
autor komentarza: ariel10000
data dodania: 2009-06-03 17:47:38
treść:
Witam! Spędzałem wakacje na Słowacji i muszę przyznać, że nie wiele mnie to kosztowało, a zwiedziłem niesamowicie dużo! Po za tym tamtejsza obsługa jest wyjątkowo miła! Polecam taką miejscowość jak LIPTOVSKI/Y MIKULAS lub BOBROVEC! Pozdrawiam!
dodaj komentarz
autor komentarza: emancypantka
data dodania: 2009-06-04 21:23:39
treść:
Dziękuje może w przyszłości. Teraz postawiłam na Albanie, Macedonie, Czarnogórę.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]