Forum dyskusyjne
emancypantka 21:23 | 04.06.2009
Dziękuje może w przyszło¶ci. Teraz postawiłam na Albanie, Macedonie, Czarnogórę.
zgłoszone do moderacji
ariel10000 17:47 | 03.06.2009
Witam! Spędzałem wakacje na Słowacji i muszę przyznać, że nie wiele mnie to kosztowało, a zwiedziłem niesamowicie dużo! Po za tym tamtejsza obsługa jest wyj±tkowo miła! Polecam tak± miejscowo¶ć jak LIPTOVSKI/Y MIKULAS lub BOBROVEC! Pozdrawiam!
zgłoszone do moderacji
Tadeusz Markiewicz 20:41 | 10.05.2009
No cóż w takim razie zapraszam do mojego ogłoszenia na naspolke.pl. Tam wlasnie zbieram ekipe na wyjazd do Stambułu. Miasto jest podobno zupełnie niesamowite, a koszty podrózy nie będ± dużeWła¶ciwie wszystko już mam zorganizowane. Więcej do omówienia na portalu. Zapraszam : http://naspolke.pl/ogloszenia/widok/143
A jeżeli Sambuł nie ci±gnie to zdecydowanie polecam Bałkany!
zgłoszone do moderacji
emancypantka 20:15 | 08.05.2009
Czy ma kto¶ może pomysł na fajne, pełne wrażeń i tanie wakacje raczej w Europie, w grę wchodzi również Azja lub Afryka na przełomie czerwca i lipca? Może macie jak±¶ ekipę?Pozdrawiam
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.