| |
wszystkie wątki |
wątki bez odpowiedzi
|
dodaj nowy wątek
| posty od najnowszych
Najpiekniejsze wakacje > forum, porady i informacje
| |
|
| temat: Najpiekniejsze wakacje
|
|
| autor komentarza: benbm |
| data dodania: 2010-09-02 18:28:30 |
treść: Indonezja dla mnie nr jeden ,tam wszystko ocean jeziora wulkany ,jedyny problem że byłem już 4 razy i jeszcze musiał bym być ze 100 by wszystko ,no większość zobaczyć ,NR2 Laos NR3 Indie |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: pszczolka2004 |
| data dodania: 2010-09-02 21:35:32 |
treść: Witam,
ja daję swoją propozycję KENIA. Zwiedzałam go tylko z podróżnikiem: http://www.travelco.pl/Kenia_Przewodnik_Lonely_Planet_Kenya_9781741047738-160.html i uważam że tam jest najpiękniej.. Pomijając oczywiście fakt że gdyby nie ten przewodnik nie zobaczyłabym tak dużo pięknych i wspaniałych rzeczy o których nawet nie wiedzą przedodnicy.
Pozdrawiam tych którym było dane tam być;) |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: Bo1 |
| data dodania: 2010-09-03 13:52:33 |
treść: Każdy kraj jest interesujący...ale urzekła mnie Gruzja. Przede wszystkim ludzie (a do tego na małym obszarze masz wszystko - wysokie góry, gorące żródła, morze, starożytność splata się z rzeczywistością - no miodzio...:D. Miejsce nr 2 to Indonezja, 3 - Rosja |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: Batista |
| data dodania: 2010-09-03 17:04:26 |
treść: Jestem patriotą i jestem dumny z tego miejsca w którym mieszkam i uważam, że najpiękniejsza jest Polska. Jest najpiękniejsza i najbliższa mojemu sercu! |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: tommy#1 |
| data dodania: 2010-09-04 00:07:49 |
treść: Nie ma czegos takiego jak najpiekszy kraj, czy najcudowniejsze wakacje :)
Cala planeta jest piekna i tak zroznicowana, ze czlowiek ma problemy z wyborem gdzie jechac. Miedzy innymi ten portal ma pomagac w tym trudnym wyborze :) Kazdy ma okreslone pulapy finansowe - to jest, plus bezpieczenstwo, najgorszy ogranicznik, co zrobic. Planeta jest piekna, ale niestety... droga :)
... a wracajac do tematu to Meksyk i USA :) Wiecie, ze w Meksyku jest wiecej miejsc wpisanych na liste swiatowego dziedzictwa niz w Grecji i Egipcie razem wzietych ? :D
pzdr, tommy |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: marteczka |
| data dodania: 2010-09-04 15:26:58 |
treść: niestety w wielu miejscach do ktorych chcialabym pojechac nie mialam okazji sie jeszce wybrac, ale polecilabym Maroko i Chiny, w 1-szym urzekli mnie ludzie i ich kultura, natowmiast w 2-gim jest wszytko czego szukasz, zroznicowany klimat, krajobraz i ludzie-niesamowicie;))) |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: mlabieniec |
| data dodania: 2010-09-04 16:11:44 |
treść: Ciekawy watek ....
ale u mnie poki co pierwsze niekwestionawane miejsce ma: jezioro Bajkal - BAJKA na tej pieknej planecie, 2 miejsce Galapagos, a 3 miejsce - hm, nie wiem :)
pozdrawiam wszytskich podroznikow-marzycieli ... |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: moira |
| data dodania: 2010-09-28 22:36:00 |
treść: u mnie na pierwszym miejscu jest Grecja, a moja miłość zaczęła się od obozu z Ok-tours, gdzie mogłam połączyć zwiedzanie oraz wylegiwanie się nad basenem, potem wróciłam tam na własną rękę, ale teraz myślę, że znowu pojadę do Grecji, żeby odpocząć tam w jakimś kurorcie |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: jakmen |
| data dodania: 2010-10-01 19:15:57 |
treść: To na razie moje jedyny dalsze wakacje i było naprawde świetnie. Turcja jest piękna, łączy wszystko co najlepsze do wypoczynku na wakacje, każdy znajdzie coś dla siebie. |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: aurox |
| data dodania: 2010-10-01 20:30:24 |