| |
wszystkie wątki |
wątki bez odpowiedzi
|
dodaj nowy wątek
| posty od najnowszych
Peru Boliwia Ekwador Galapagos > forum, porady i informacje
| |
|
| temat: Peru, Boliwia, Ekwador, Galapagos
|
|
| autor komentarza: wirakocza |
| data dodania: 2011-01-09 09:59:00 |
treść: Pierwszy raz byłem w Peru w 2008. Korzystałem z z usług peruwiańskiego operatora ClubdeVacaciones. Podróżowaliśmy w 4 os. (w tym 2 dzieci) przez 2 tygodnie kilkuosobowym, klimatyzowanym wanem z przewodnikiem i kierowcą (czasem też samolotem lub autobusem). Odwiedziliśmy Cuzco, Limę, Wyspy Ballestas, Nazca, Colkę, Machu Picchu, Urubambę, Arequipę. Skorzystaliśmy dodatkowo z mocnej złotówki (USD był wtedy ok. 2,20 PLN) tak, że koszt tego wyjazdu był porównywalny w kosztem wyjazdu do np. Egiptu (z przelotem w dwie strony) . Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ich organizacja i standard obsługi. Od tego czasu korzystałem jeszcze z ich usług. W październiku 2010 wysłałem z nimi żonę z dzieckiem na Galapagos. Było bardzo dobrze.
Ostatnio zdecydowałem się na luźną współpracę z nimi, w wyniku czego powstała stronka po polsku:
www.wakacjeperu.pl
Zapraszam do jej odwiedzenia,
Wojtek |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: wirakocza |
| data dodania: 2011-01-09 12:43:45 |
treść: 5 -osobowe Wycieczki po Peru są surowo zabronione :).
Oczywiście żartuję. Nie ma tego typu ograniczeń co do wielkości grupy. Dzięki za zauważenie błędu. Nawiasem mówiąc występuje on również w hiszpańskiej i angielskiej wersji strony. Działają one już ładnych parę lat i nikt tego dotąd nie zauważył. Gratuluję spostrzegawczości. Przekażę Peruwiańczykom, żeby to poprawili.
Pozdrawiam,
Wojtek |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: mlabieniec |
| data dodania: 2011-03-28 00:26:15 |
treść: Wspaniale, ze podales namiar na te strone. 2 lata temu bylam z mezem w Ekwadorze i na Galapagos - tez z biurem, tez bardzo kamieralnie, ale za 2 tygodniowy pobyt zaplacilismy prawie po 20 tys zl na osobe ..... DUZO. Peru i Boliwia tez nam sie marza, zatem byc moze skprzystamy z tego wlasnie biura planujac swoja kolejna podroz :)
A Machu Picchu wlasnie ukladam w puzlach :), to tym bardziej musze to zobaczyc na zywo,
dzieki i pozdrawiam serdecznie,
Magda |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: szkot |
| data dodania: 2011-03-28 11:44:48 |
treść: Nie moge sie zgodzic z ta reklama. Ponad 800 dolarow za tygodniowy pobyt w Peru to zadna rewelacja. Trzeba doliczyc przeloty miedzynarodowe i lokalne. Przewodnicy tylko po angielsku i hiszpansku. Osobiscie nie mialbym zaufania do biura, ktore reklamuje sie w taki sposob (teresasm12 zaklada konto tylko po to, zeby napisac "Bardzo dziękuję za pomoc.Biuro to ma attrakcyjne wycieczki". Gdyby rzeczywiscie tak bylo, zadowoleni klienci reklamowaliby sami. |
|
dodaj komentarz
|
|
|
|