Forum dyskusyjne
192.168.4.100 15:01 | 08.08.2004
mam 700zł i pytania do Was czy to wystarczy na podróz stopem do Włoch czy wróce z płaczem do domu po 3 dniach bo się okaże ze życie we Włoszech jest cholernia drogie??? Jakie tam soą ceny art. spożywczych, wejściówek do muzeów??
Thomas124 21:47 | 03.04.2005
niekture produkty sa drogie i to koszmarnie zwąłszcza pieczywo a niektóre to taniocha ale są dobre tez wybieram sie stopem do Włoch w czerwcu jakbys chcial pogadac moje gg 4407911
OVAD 08:41 | 06.04.2005
Makaron jest tanszy nize w Polsce :-DPieczywo rzeczywiscie troche drogawe ale da sie przezyc
mileczka 14:05 | 14.04.2005
nio ja bylam stopem we wloszech teraz 5 dni i wydalam tylko 20 zl na jedzenie w polsce na te 5 dni i nic poza tym we wloszech. a drogo jest. tansze to chyba tylko wino czekolada makaron i napoje typu fanta sa mniej wiecej w takich cenach jak w polsce. ale komunikacja miejska we wloszech jest taka ze da sie jezdzic nie placac. wstepny do muzeow kilka euro zwykle kosztuja. powodzenia!
marqoos_pl 21:56 | 27.04.2005
Jeżeli chcesz zaoszczędzić na noclegach, to polecam stronę www.hospitalityclub.org - noclegi za darmo, znajomości na całym świecie, mnóstwo innych informacji o podróży itd.
Thomas124 11:11 | 01.05.2005
popieram HC to wspaniaala sprawaa tak pozatym to okolo 23 maja wzbieram sie do wloch na stopa .Gdyby byl ktos chetny zapraszam gg 4407911