Forum dyskusyjne
marco80 01:17 | 11.07.2013
Witam, chętnie zwiedziłbym jakieś fajne miejsca w budżecie do 2-3 tysięcy na 1, 2 tygodnie. Termin i miejsce dowolne: Polska, Europa ,Azja. Leżenie plackiem, w hotelu all inclusive w tym roku nie wchodzi w grę, po prostu zależy mi na aktywnym wypoczynku i zwiedzeniu jak najwięcej aby odreagować od stresującej pracy w banku:)Piszcie, zróbmy jakąś ,,burzę mózgów,, :) Nie ukrywam, że interesowałby mnie wschód lub Skandynawia ale jestem otwarty na inne propozycje.
ilkana3434 12:44 | 11.07.2013
Polecam Wyspę Muzeów w Berlinie. W ogóle w Niemczech jest sporo ciekawych miejsc. I zmieścisz się w swoim budżecie spokojnie. Ktoś mi mówił, że http://www.interbuslublin.pl/ jest dobrym przewoźnikiem. Na pewno jeżdżą do Niemiec.
marco80 20:57 | 12.07.2013
Hiszpania...? Czemu nie pomysł ciekawy. Norach w jednym z Twoich ogłoszeń szukałaś chętnych na oblotówkę po Hiszpanii Szkocji i Norwegii, cos z tego wyszło...? Przyznaję, że cena biletu była bardzo konkurencyjna...
norah2 20:38 | 22.07.2013
Hej, szukałam, ale niestety nie było zainteresowania, a cena była bardzo atrakcyjna :(
makol 21:49 | 22.07.2013
polecam Ci czarnogórę. Pogoda będzie, widoki bajeczne, a jeszcze nie ma tam tak strasznie dużo turystów. Ja osobiście rozważałem ponowny wyjazd, ale nie w tym roku. Generalnie myślę, że w tej kwocie się zmieścisz bez problemu