Forum dyskusyjne
stan33 16:20 | 29.08.2013
fajne forum,ale wyskakujace okienka reklam sa zbyt natarczywe,psuja wszystko,nic nie da sie otworzyc,bo reklamy...
Lasjan 18:00 | 29.08.2013
Powiem więcej - jest to bardzo wk....ce !!!! Prosze o jakis umiar, albo użyje przycisk "delete".
Jadu 14:58 | 30.08.2013
ja już nie publikuje swoich zdjęć tutaj bo drażni mnie co chwilę wyłączanie okienek,
GlobAdmin 17:53 | 30.08.2013
Witajciezaraz przyjrzymy się tematowi - reklamami zarządza dom mediowy i zdarza się, że pojawia się nadmiar reklam w najmniej odpowiednich miejscach.
pozdrawiam
GlobAdmin
[konto usuniete] 20:24 | 30.08.2013
rozumiem reklamy portalu ...ale NIE ROZUMIEM ,tolerowania kryptoreklamySPAMU w pseudo watkach user/ow !!!
peace
GlobAdmin 20:58 | 30.08.2013
1wowo1, staramy się na bieżąco usuwać spam i pseudoreklamy z forum, jeśli zauważysz coś co nam umknęło kliknij proszę "zgłoś do moderacji".pozdrawiam!
Jadu 20:18 | 30.08.2013
osobiście męczą mnie trzy : wyskakujące z dołu potem zaraz popup i po załadowaniu przesunięcie całej witryny na dół w z/w z poszerzająca się reklamą górną. To nie jest szantaz z mojej strony :) ale to naprawdę męczy i utrudnia
GlobAdmin 20:56 | 30.08.2013
Jadu, weźmiemy to pod uwagę ;-)
[konto usuniete] 21:50 | 30.08.2013
Wystarczy, że zainstalujesz sobie w przeglądarce dodatek, który blokuje reklamy i masz problem z głowy.Może być np adblock, który można pobrać tutaj: www.getadblock.com, sprawdza się świetnie.
Niestety, poziom napakowania globtrotera reklamami już dawno przekroczył granice rozsądku, zarówno tymi "normalnymi" jak i spamem zalewającym forum...
Edgarek 22:00 | 30.08.2013
Najlepsze jest to, że jakiś kretyn płaci za to, że wyskakują na ekranie okienka, na których przeciętny użytkownik forum widzi tylko krzyżyk i napis zmknij, wszystkie pozostałe rzeczy są pomijane.
swift 23:07 | 30.08.2013
Proponuję wszystkim krytykom założyć własną stronę i utrzymywać ją z pieniędzy rodziców lub dziadków
[konto usuniete] 11:40 | 31.08.2013
Dla mnie to trochę już śmieszne, bo wygląda na zabawę w chowanego. Już wiele razy toczyły się tutaj rozmowy na temat tzw. agresywnych reklam (ruchomych). Zawsze obiecywano nam, że znikną, po czym faktycznie znikały. I po dłuższym bądź krótszym czasie: a kuku! znów się pojawiały. Mnie przeszkadza to, że czasem w podróży zaglądam na Globa w telefonie i wtedy już zupełnie nie można nic treściwego odczytać :)
helengosia 15:14 | 31.08.2013
przeglądarka chrome i aplikacja adblock i wasze życie stanie się lepszePozdrawiam :)
mrcanberra 16:52 | 31.08.2013
Ja rozumiem reklamy te z AdSense są OK umiejscowione w jednym miejscu wkomponowane w stronę, reklama z sieci np. na środku strony OK, ale te latające ciągle przy przeładowywaniu każdej strony to już lekko zaczynają działać na nerwy. Rozumiem, że z tego są jakieś pieniądze, ale czasami to co serwuje IDM Net to porażka.
Jadu 14:33 | 01.09.2013
i jakoś przyjemniej pochodzić teraz po stronie ... :)może jako rekompensatę zrobić coś ala paypal donate ?
W ten sposób chętnie bym wsparł :)
mrcanberra 19:37 | 01.09.2013
eee ja wiem ludzie kasy wydawać od tak nie lubią, także lepiej już te reklamy ale takie z głową.
zygi212 20:46 | 23.09.2013
na czymś zarobić trzeba, nie dziwdzie się reklamom
redylon 13:54 | 02.09.2013
Istnieje takie coś jak Adblock
Edgarek 20:46 | 02.10.2013
I znów to samo. Czas pożegnać się z portalem reklamowym a nie tematycznym, skoro ktoś nie potrafi ogarnąć tak prostackiej rzeczy...
Michelle 11:01 | 03.10.2013
Polecam AdBlock Plus (dodatek do Chrome, Mozilla Firefox) :) Ja nie mam reklam :)