/ / > Peru Chile Argentyna > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Peru Chile Argentyna

kategoria podróże po świecie

woojcique dołączył
22.08.2007

woojcique 07:59 | 26.12.2013

Szukam taniego biletu lotniczego do Argentyny, Chile lub Peru z Paryża w pierwszym tygodniu marca, bilet w jedną stronę. Może być z nieskończoną liczbą przesiadek, nawet z kilkudniowym pobytem gdzieś po drodze, byleby bilet był poniżej 2 tys zł. Może ktoś pomoże?

blazy dołączył
20.03.2007

blazy 04:18 | 27.12.2013

Nie ma tanich ofert w ogóle na tych kierunkach, a w jedną stronę tym bardziej. Poza tym jak nie masz jakiegoś udokumentowanego uzasadnienia dlaczego lecisz tylko w jedną stron to Ci mogą odmówić przelotu. Popatrz na stronę loter.pl - oni czasami mają bardzo ciekawe oferty ale z reguły są w 2 strony i na bardzo krótki pobyt np. 2 tygodnie - spotkałem ludzi którzy do Brazylii z tego portalu kupili bilety za 2500 zł w obie strony co jest super ofertą - jakbyś taki dostał to masz i tanio i nikt Ci sie nie będziesz czepiał, że nie masz powrotu.

Smok-1 dołączył
09.03.2010

Smok-1 08:29 | 27.12.2013

Blazy, ja do Brazylii leciałem za 1400 zł (marzec 2013), wprawdzie nie z Paryża, a z Pragi, ale cena ok, ale potwierdzam, nie ma promocji w jedną stronę, tam niestety jeszcze nie latają tanie linie ....

inve dołączył
14.09.2013

inve 12:06 | 27.12.2013

Też jestem na etapie szukania taniego biletu do Peru. Niedawno można było kupić bilet do Limy za ok. 1900. PLN .( w obie strony z Madrytu lub Barcelony), ale z międzylądowaniem w USA ( dodatkowe koszty związane z wizą). Dostępne są bilety za ok 2700.0 na trasie Madryt - Lima + doloty z Polski. Ja czekam na promocje lotów kwiecień/maj. Zaglądam na strony przewoźników LAN(Peru) lub TAM (Brazylia). Ceny lotów na marzec:
http://booking.lan.com/cgi-bin/compra/paso2.cgi?fecha1_dia=04&fecha1_anomes=2014-03&fecha2_dia=23&fecha2_anomes=2014-03&otras_ciudades=&num_segmentos_interfaz=2&tipo_paso1=caja&rand_check=1517.2284608706832&from_city2=LIM&to_city2=MAD&auAvailability=1&ida_vuelta=ida_vuelta&vuelos_origen=Madrid,%20Espa%F1a%20(MAD)&from_city1=MAD&vuelos_destino=Lima,%20Per%FA%20(LIM)&to_city1=LIM&flex=1&vuelos_fecha_salida=04/MAR/2014&vuelos_fecha_salida_ddmmaaaa=04/03/2014&vuelos_fecha_regreso=23/MAR/2014&vuelos_fecha_regreso_ddmmaaaa=23/03/2014&cabina=Y&nadults=1&nchildren=0&ninfants=0

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl