/ / > Podróż po całym świecie Szukam pozytywnych świrów > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Podróż po całym świecie Szukam pozytywnych świrów

kategoria podróże po świecie

baska2243 dołączył
06.01.2014

baska2243 15:16 | 06.01.2014

Siemka :)

Chciałabym zebrać ekipę młodych podróżników z którymi mogłabym zwiedzić cały świat i dobrze się bawić :)
Wspomnień i tego co zobaczymy nikt nam nie zabierze.
Chciałabym zrealizować coś w stylu : http://www.busemprzezswiat.pl/ :)
Szukam młodych, szalonych osób, odważnych i pomysłowych :)
Myślę, że najpierw warto byłoby się poznać, pogadać i razem zaplanować wyprawy, terminy i inne sprawy :D

Jeżeli znajdą się jacyś chętni to walcie jak w dym :D
W komentach lub na mejla baska22433@o2.pl

Pozdrooo :)

Damaj dołączył
15.01.2014

Damaj 18:58 | 15.01.2014

Jestem za, aczkolwiek busem przez świat jest realizowane już na "wielką" skalę ( dodam że chłopaki są z "mojego" miasta), Ja myślę o czymś hmm realnym ,na teraz, typu: banda "oszołomów" ( przepraszam jeśli kogoś uraziłem ) którzy poznali się na forum , wspólnie wybierają cel podróży (aczkolwiek pomijam wszelkie Egiptu all inclusive, Turcję itp bo byłem i szału nie ma) mam na myśli coś bardziej "egzotycznego" coś co nie jest tak oklepane jak państwa które wcześniej wymieniłem . Wyznaczamy termin, ustalamy wspólnie realną kwotę takiej podróży, ustalamy pomysły co i gdzie będziemy zwiedzać/przebywać i w końcu JEDZIEMY ! ;)

Baśka mam 25 lat ( tak na marginesie ) i jeśli chętnie i realnie podchodzimy aby takie coś wspólnie zorganizować to ja mogę nawet zacząć nawet od dziś ;)

mój mail to: d-wieckowski@wp.pl

miczun dołączył
16.01.2014

miczun 17:07 | 16.01.2014

Ja również jestem za. Wysłałem ci maila tam wszystko wyjaśniam ;)

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl