Forum dyskusyjne
Marisol 06:58 | 01.02.2016
Witam Czy ktoś kupował bilet na skyskannerze żeby były różne miejsca (miasta) wylotu i przylotu???
żeglarz 12:59 | 01.02.2016
>Witam Czy ktoś kupował bilet na skyskannerze żeby były różne miejsca (miasta) wylotu>i przylotu???
Zawsze kupuję bilety takie aby miejsce wylotu było inne niż przylotu!
Marek
Marisol 14:29 | 01.02.2016
>>Witam Czy ktoś kupował bilet na skyskannerze żeby były różne miejsca (miasta)>wylotu
>>i przylotu???
>
>Zawsze kupuję bilety takie aby miejsce wylotu było inne niż przylotu!
>
>Marek
a czy wiesz jak to zrobić na skyscannerze???
żeglarz 14:54 | 01.02.2016
Cześć.Moja odpowiedź była trochę żartobliwa, tak serio to musisz po prostu zaznaczyć "Multi-city" za przyciskiem "w jedną stronę" i już możesz wybierać co chcesz.
W/g mnie lepsze rezultaty osiągniesz jednak szukając "na piechotę" poszczególnych lotów bo i tak przy lotach łączonych z różnych linii raczej nie masz zagwarantowanych przesiadek a dodatkowo przy takim wyszukiwaniu skyscanner, nie wiem dlaczego, pomija niektóre możliwości.
Marek
Marisol 15:01 | 01.02.2016
>Cześć.>Moja odpowiedź była trochę żartobliwa, tak serio to musisz po prostu zaznaczyć
>"Multi-city" za przyciskiem "w jedną stronę" i już możesz wybierać co chcesz.
>W/g mnie lepsze rezultaty osiągniesz jednak szukając "na piechotę" poszczególnych
>lotów bo i tak przy lotach łączonych z różnych linii raczej nie masz zagwarantowanych
>przesiadek a dodatkowo przy takim wyszukiwaniu skyscanner, nie wiem dlaczego, pomija
>niektóre możliwości.
>Marek
Własnie znalazłam juz to ale tez bardzo dziekuję za informację
Pozdrawiam