Forum dyskusyjne
Sherab 09:13 | 16.10.2005
Hej!Wraz z Felka ponad cztery miesiace temu ruszylismy na wyprawe do Indii. Do tej pory byl Ladakh, Zanskar, Nubra, Dharamsala i kilka miejsc w Himachal Pradesh, 3 gorskie indyjskie waskotowowki
Kangra - Bajinath
Shimla - Kalka
Siliguri - Darjeeling
oraz Delhi, Varanasi, Bodhgaya, Darjeeling.
Teraz siedzimy w himalajskim Sikkimie.
Zapraszamy wszystkich zaineresowanych na tekst i foty:
http:/www.zindii.prv.pl
Sherab
monikka 09:29 | 21.10.2005
wspaniale zdjecia! po powrocie do kraju wystawcie je gdzies. szkoda trzymac takie skarby tylko dla siebie i znajomych.pozdrawiam, monika
Sherab 12:07 | 24.10.2005
Wielkie dzieki za cieple slowa. Juz za 5 dni jestesmy w Polsce. A fotki wystawimy na pewno :)))
monikka 17:49 | 25.10.2005
;-) a ja za 17 dni bede w Indiach! Zdjecia i informacje takie jak wasze to studnia wiedzy. Bardzo dziekuje! Pozdrowienia,M
Sherab 10:23 | 02.11.2005
Dzieki za pozytywna ocenke :) Niestety juz wrocilismy do Polski. Ale tu zimno.....
Sherab 11:18 | 25.11.2005
Juz ostatnie tygodnie wrzucone na stronke - Darjeeling i Sikkim. Zapraszamy wszystkich!!
magdah 18:08 | 28.11.2005
Już wróciliście? jeszcze jakis czas temu dokładnie chyba jakies 3 miesiace temu ( po kupieniu biletu do indii) czytałam waszego travelbloga. Troche na waszych doswiadczeniach na sucho uczyłam sie podrózowania po Indiach. Został mi miesiąc i jade, blog pozostaje w ulubionych jako taki prywatny przewodnik do którego bede siegac juz tam. Pozdrawiam z okropnie zimnej polski jeszcze. trzeba podrózowac i otwierac sobie i innym oczy, nie zwracając uwagi na czas który ucieka!!!!!!
Sherab 20:26 | 13.12.2005
Wrocilismy na poczatku listopada. Tesknilismy strasznie za swojskim jedzeniem. Ale przewrotna natura czlowieka nakazala nam teraz tesknic za indyjskim zarelkiem :) Poza tym dzialamy strasznie ostro coby zarobic na kolejny wyjazd do Azji :)Powodzenia w Twojej wyprawie!!!!!