Forum dyskusyjne
AMKB 06:54 | 02.01.2009
Nasz niezapomniany przewodnik marekmarek40 wrócił z Australii! Żona i córka zapewne wyzdrowiały i rozpoczęły radosną twórczość plagiatową ponownie. Dla porównania:Zdjęcie na Globtroterze (Yumthang Valley): globtroter.pl/zdjecia/49107,indie,,sikkim,yumthang,valley,yumthang,valley.html......
Zdjęcie na Pbase (by Marcos Garcia): pbase.com/mgpimages/image/49777926....
Komentarz chyba zbyteczny....
AMKB 06:58 | 02.01.2009
Och, zapomniałem dodać - chodzi o niejaką/niejakiego "terkę"....
AMKB 15:22 | 02.01.2009
Pytanie do GlobAdmin: Czy jeżeli po udowodnieniu plagiatu użytkownik usuwa zdjęcie to już wystarczy? Dla mnie jest to oczywiste, że "Terka", to gnojek/gnojki, które się bawią tutaj tak jak kiedyś "teresaks" czy "marekmarek40"?
Amaranta 16:22 | 02.01.2009
Wiedziałam, że kiedyś powróci. Nie myślałam, że tak szybko. Jak widać to ta choroba jest nieuleczalna.No właśnie - dlaczego Admin nie zareagował???
k.lonik 16:28 | 02.01.2009
Wczoraj pod zdjeciem "terki" z czerwona lawa napisalam, ze juz gdzies widzialam to zdjiecie i zaraz potem zostalo skasowane. Cos w tym jest...
AMKB 17:25 | 02.01.2009
Terka skasował/ła całą serię zdjęć, pod którymi dopisałem, że są plagiatami. Zdjęcie z lawą z Hawaii jest jednym ze zdjęć, które widziałem wcześniej gdzie indziej, ale też już nie pamiętam gdzie. Jedno zdjęcie znałem i pamiętałem (to z punktu 1) dlatego mogłem podać autora....
Amaranta 19:00 | 02.01.2009
terka skasował/a już wszystkie zdjęcia więc koniec zabawy. Do następnego razu....
beakal 19:06 | 02.01.2009
Mnie też nie pasowało coś w tych zdjęciach,po co ONI to robią??? Głupota...
AMKB 20:21 | 02.01.2009
Martwi mnie tylko, że GlobAdmin pewnie nie zdążył ich zbanować... :-(.Przy okazji: Sygnałem alarmowym jest zawsze różnica jakości zdjęć. Jeżeli ten sam użytkownik ma zdjęcia profesjonalnie "obrobione" i zwykłe amatorskie, to jest to zwykle plagiator... Do następnego razu.... :-))
emski 02:11 | 03.01.2009
a mnie jest naprawde zal takich ludzi bez wzgledu jaki cel im przyswieca bo za tym a wlasciwie w nich cos siedzi czego nie moga pokonac i to jest smutne