Forum dyskusyjne
GlobAdmin 23:07 | 18.03.2009
Witampo wyrwaniu naszego programisty z zimowego snu dodana zostala alfabetyczna lista wszystkich uzytkownikow Globtroter.pl.
Wiemy ze przydaloby sie jeszcze wyszukiwanie itd. Obecna lista to pierwszy krok do zmian ulatwiajacych komunikacje w serwisie.
http://www.globtroter.pl/spolecznosc/lista.phtml
pozdrawiam
GlobAdmin
hightravel 23:13 | 18.03.2009
super ! cos sie zmienia ! Pozdrawiam :))
mkguru 23:31 | 18.03.2009
Fajne. Jeszcze zakładka "zapytaj eksperta" pewnych poprawek wymaga.A poza tym mam taką myśl...żeby tu jakiś porządek zaprowadzić...to całkiem fajny portal by był...
barbi 23:57 | 18.03.2009
No to teraz mogę być klikaczem :)))) Łatwo,prosto i przyjemnie :)) Admin DZIĘKI:)))
beakal 09:53 | 19.03.2009
Barbi,to świetny pomysł;))))) No bo jek xzłowieki fotki daja,to trzeba je oceniać;))) Do roboty;)))
mkguru 10:44 | 19.03.2009
KLIK KLIK, chlap chlap... A czat to nie jest chyba trudna zabawka do uruchomienia?
barbi 11:19 | 19.03.2009
Hi hi hi,jak się fajowo teraz klika :)) Alfabetycznie lecę,nic nie ominę,wszystkie fotki zostaną docenione (odpowiednio) do zasług autora.Po co komu czat ?:))) Mniej klikania więcej punktów :))) Podoba mi się :)))
ziutam 13:01 | 19.03.2009
Fajnie. Już wiem dlaczego musiałam "m" do loginu dowalić - i widzę ile jednorazowych powstało.Dlaczego znowu na końcu jestem.... :-(((((
usunięty/nieznany 13:04 | 19.03.2009
a mi sie podoba ksywka 'zjadacz kartofli' ;))))) szkoda ze tak krotko tu zagoscil w 2005... bo ksywka super fajna ;))))
fruchu 13:09 | 19.03.2009
oby pierwszy krok nie byl ostatnim ;-)
eszka 15:59 | 19.03.2009
A gdyby tak uczynic kalendarz wyjadow? Kto che niech sie wpisze, mozna obaczyc czy w czasie naszej podrozy beda w okolicy jacys globtroterowcy :)
fruchu 16:23 | 19.03.2009
Pomysl fajny, ale nie wiem jak mogloby to wygladac zeby bylo w miare czytelne ;-)Jak dla mnie to przydalby sie dzial gdzie moznaby podawac jakies ciekawe oferty na przeloty/noclegi itp - chodzi mi o promocje a nie o reklamy. Nie kazdy ma czas przegladac ciagle strony biur podrozy, linii lotniczych itp a w moim przypadku jakby sie trafilo cos fajnego to z checia bym pojechal ;-)
mkguru 16:42 | 19.03.2009
Primo - trudno będzie odróżnić co jest informacją a co reklamą.Secundo - mimo starań, to i tak zamieni się właśnie w stronę z reklamami.