Forum dyskusyjne
[konto usuniete] 10:44 | 02.05.2009
tyle razy bylo juz pisane o laskach typu szczepiona zna kazda pozycje tylko zaplac zadaje pytanie jeszcze raz kto na to pozwala chcialem aby moje dzieci zaczely chodzic na globtroter ale jak mnie pytaja tato kto to jest wysportowana marzenka to co mam powiedziec? no iten rusek z prawem jazdy nie moge chyba poszukam innego portalu pozdrowienia dla administratorow
usunięty/nieznany 11:41 | 02.05.2009
ja tu codziennie zagladam a jeszcze tych opisow nie widzialam????? to w ogloszeniach???? a ile dzieci maja lat?
emski 15:18 | 02.05.2009
les a ty od dawna na internecie ? to jak chcesz uniknac takich sytuacji ....to wyrzuc compa przez okno to jedyne wyjscie jak chcesz dzieci uchowac od bezecenstw :-))
tintin 17:10 | 02.05.2009
ja by Ci Les polecił zapisać dzieci do przedszkola prowadzonego przy radio Maryja jak chcesz, aby nie czytały tego, co w internecie można teraz znaleźć... a tak swoją drogą to chyba jakiś przewrażliwiony jesteś, bo to co jest tutaj na globtroterze to tylko "mały pikuś"
usunięty/nieznany 20:02 | 02.05.2009
szit... ja mam nadzieje ze nikogo nie zgorszyla ta striptizerka od emskiego ;)))))
emski 20:42 | 02.05.2009
jak striptizerka...dziewczyna do towarzystwa i to tulko na krotko zadnych wurzutow :-)) les musi zamienic compa na Radio ...Maryja jak tintin dobrze radzi :-))
usunięty/nieznany 23:23 | 02.05.2009
ale Radio Maryja zlasowalo mozg Luka babci :((((((((( plizzzz nie rob tego swoim dzieciom les............ chyba ze chcesz z nich dobrych politykow zrobic :((((
emski 00:44 | 03.05.2009
czytajac post les,,,sadze ze nie tylko babci Luka zlasowalo mozg, juz moze byc za pozno :-))
AndrzejB 03:18 | 03.05.2009
Czytam i czytam i w ogóle nie wiem o co tu chodzi??? :-)))
emski 05:36 | 03.05.2009
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o Radio Maryja :-))