Forum dyskusyjne
[konto usuniete] 21:20 | 25.07.2009
hey mam pytanie wlasnie jestem w trakcie planowania podrozy ale mam stempel izraelski w paszporcie czy bede mial problem wjechac do malezji czy ktos ma doswiadczenia z gory dziekuje iczekam niecierpliwie na odpowiedz dziekuje
aaleksandraa 12:59 | 26.07.2009
Nie wiem ja jest w przypadku Malezji, moge tylko powiedziec, ze kolega posiadajac w paszporcie pieczatke izraelska dostal wize do Indii tylko na 3 m-ce (a nie na 6).
eesti 15:36 | 26.07.2009
bylem w malezji 2 razy. jezeli wjedziesz przez singapur ci od kontroli paszportowej ogladaja wszystko byle jak, a gdyby trafili sie sluzbisci i tak pewnie nie zwrocili by na stempel izraelski uwagi.ale to jest tylko przypuszczenie.
nastka1505 23:32 | 26.07.2009
ogólnie wiekszość państw muzułmańskich nie zwraca uwagi na izraelską pieczątkę,dlatego w Malezji nie powinnas mieć problemu.Problemy stwarza Syria,Iran i Libia>Mam rowniez pieczatke Izraela i specjalnych problemow w podrozowaniu po muzulmanskich krajach nie mialam(ale w Malezji nie bylam).
Bo1 00:46 | 27.07.2009
Malezja i Indonezja nie....ale z Jordanią miałbyś problem :)
[konto usuniete] 09:33 | 27.07.2009
Z Jordanią też nie ma problemu. W 2007 przekraczałam granicę Izrael-Jordania i po paru dniach Jordania-Izrael bez żadnych problemów.
[konto usuniete] 10:31 | 27.07.2009
chyba sie mylisz bo bylem w jordani ze stemplem izraelskim 3 mce temu dziekuje sprawdzilem w ambasadzie nie ma problemu
beakal 10:47 | 27.07.2009
Nie ma problemu z Jordanii do Izraela i odwrotnie.Puszczają normalnie,wiem bo dwa byłam na łączonym wyjeździe Izrael-Jordania ;))
Bo1 11:35 | 27.07.2009
sorry - moje dane są chyba tak stare jak wojna w Zatoce :D
Jangio 19:24 | 27.07.2009
MOj znajomy (a bylo to 5 lat temu) wjechal, chociaz celnicy zrobili grozne miny gdy znalezli pieczatke. Mysle ze zalezy na jakich trafisz,ale wjechac powinnas napewno