Forum dyskusyjne
mario-mil 15:28 | 14.10.2009
Mam pomysł na nowy konkurs.Od dłuższego czasu toczy się dyskusja na temat wystawiania zdjęć w galerii.Dyskutujemy i sprzeczamy się nad zbyt dużą ilością wystawianych fotek,często nad ich tragiczną jakością.A może zaczniemy sami wybierać Najgorsze Zdjęcie Miesiąca??W tym wątku proponuję umieszczać linki do takich ''arcydzieł''Pod tymi zdjęciami Globtroterzy będą mogli umieszczać złośliwe i kąśliwe uwagi.Mam nadzieję,że ten konkurs przyczyni się do skanalizowania naszych frustracji oraz da do myślenia ich autorom.A oto moja propozycja http://www.globtroter.pl/zdjecia/64101,polska,lodzkie,Lod%C5%BA,jesienia,gdy,jest,zimno.html
Promyczek 15:32 | 14.10.2009
faktycznie, slaba fota, ale moze niekoniecznie od razu konkurs i kasliwe komentarze....
mario-mil 15:45 | 14.10.2009
Promyczku,Ty chyba też jesteś klonem,bo tak taktownych,stonowanych,niekłótliwych,przesympatycznych ludzi nie ma!!Abyś nie myślała,że ironizuję,po prostu tak naprawdę myślę!!
dominkom 21:01 | 14.10.2009
Glosujcie na moje zdjecia, chce wygrac , mam ku temu najwieksze predyspozycje, tak sadzi wiekszosc. Tylko jaka nagroda?
mario-mil 21:36 | 14.10.2009
Sorry,przy całej sympatii do Ciebie mam nowego faworyta:: zpawlicki
mario-mil 23:56 | 14.10.2009
Fotka zaprezentowana do nagrody we wcześniejszym poście niestety wyparowała,mam jednak następnego faworyta http://www.globtroter.pl/zdjecia/64102,polska,lodzkie,Lod%C5%BA,jesiennie.html
dominkom 00:12 | 15.10.2009
mysle, ze da sie cos wybrac z moich na peczki gniotow
mario-mil 00:19 | 15.10.2009
Dominkom musisz zacząć robić tak nieostre zdjęcia jak nasz wyżej wymieniony kolega.Ale wszystko przed Tobą,może kiedyś-czego oczywiście Tobie nie życzę-aparat się częściowo popsuje to masz szansę.