Forum dyskusyjne
Kamil Olszewski 14:40 | 09.04.2010
Witam,Wybieramy sie do Kenii w terminie 15-31.07.2010. W planach (kolejnosc chronologiczna):
- przylot do Nairobi i nocleg
- zwiedzanie Nairobi i przejazd do Mombasy (prawdopodobnie "szalona linia" kolejowa)
- bus safari 4 dni (Tsavo West, Amboseli, Tsavo East)
- odpoczynek w hotelu w Mombasie (ok. 3-4 dni)
- air safari 3 dni (Masai Mara) + 1 dzien Lake Nukuru, Aberdare Park i powrot do Nairobi
- wylot do Polski
Mamy juz wstepnie uzgodnione Safari i znalezione polaczenie lotnicze do Nairobi, wybrany hotel. Jezeli ktos jest zainteresowany wspolnym wyjazdem to zapraszam do kontaktu (w grupie zawsze razniej i taniej).
Pozdrawiam
Indira 18:10 | 09.04.2010
A jak się można z Tobą skontaktować?
borsukwro 18:53 | 09.04.2010
czym lecicie - wybieram się w tamte okolice gdzieś na początku lipca...
mickin 20:50 | 09.04.2010
Cześć Kamil.Oferta jest ciekawa. Jakie są koszta takiej wyprawy? Może bym dołączył z moją dziewczyną. Pozdrawiam
Kamil Olszewski 02:22 | 11.04.2010
kontakt do mnie: kamil@dag.plszacowany calkowity koszt wyprawy 2osoby: 20k PLN
arnie 13:10 | 12.04.2010
Strasznie drogo,mam zamiar w przyszłym roku coś takiego zrobić ale mam nadzieję,że uda sie taniej.
Indira 19:56 | 12.04.2010
No własnie, jak to mozliwe ze bez trekkingu na Kili wyszla Wam taka suma?
Kamil Olszewski 20:45 | 12.04.2010
nie ukrywam, ze koszty nie byly na pierwszym miejscu przy planowaniu tej wycieczki... wieksza czesc tej sumy stanowia bilety lotnicze (ok. 5500PLN), 2 safari w tym jedno lotnicze lacznie 7 dni (ok. 8000 PLN) i wypoczynek w hotelu Baobab. Podane sumy dotycza dwoch osob. Na pewno wyszloby taniej, jezeli chodzi o safari, jezeli znajda sie jeszcze dwie osoby (4 osoby w busie).
bynio 22:14 | 12.04.2010
Przelot do Nairobi w tych dniach to 3560 zł KLMem. Tak mi wyszło na szybko z wyszukiwarki. Miłej podróży.Zbyszek