Forum dyskusyjne
kpod 16:58 | 04.03.2011
wybieram się we wrześniu do wietnamu, lot mam do hanoi i z powrotem też z hanoi. czy lepiej jest podróżować z pn na pd czy na odwrót? czy ma to jakiekolwiek znaczenie? bardzo prozę o jakieś opinie.
aleksandraegx 02:36 | 08.03.2011
Nie ma to żadnego znaczenia. Na jak długo się wybierasz? Ja byłam w Wietnamie nieco ponad 2 tygodnie - było suuuper! Jakiego rodzaju ta podróż? Z biurem turystycznym, backpacking czy luxury?
bojany61 09:18 | 08.03.2011
Napisz parę słów co Cię urzekło gdzie byłaś ,no kiedy - miesiąc ? , ja mam zamiar lecieć około 11 kwietnia na około 20 dni,zalety i wady Wietnamu w geoblogu doczytałem że nie podoba się ludziom naciąganie np. przy kupnie biletów na busa ,strasznie krzyczą i spore nerwy jak ktoś targuje zawyżoną cenę na rejsowy bus, prawda czy pojedyńczy przypadek ?Pozdrawiam . Bogdan
bojany61 09:24 | 08.03.2011
Ile się czeka na wizę w ambasadzie w W-wie ??Załatwiają od ręki ? A cena na wielokrotną to 200 zł ?? Byłaś w Kambodży ??Jakie wrażenia ??Z jakiejś agencji czy samemu ??Pozdrawiam . Bogdan
kpod 17:22 | 08.03.2011
jadę sam, bez żadnego biura. kupiłem jakieś dwa miesiące temu bilety w aeroflocie. lot do hanoi i z powrotem, dlatego pytałem się o ten lot. czas to 3 tyg. mam jeszcze pytanie, czy orietujesz się czy ceny tych lokalnych połączeń się zmieniają? bo teraz znalazłem za jakieś 180 zł i nie wiem czy mam kupować?