Forum dyskusyjne
Yavanna 12:59 | 29.05.2011
Witam!Chciałabym się dowiedzieć, czy tylko ja mam problem z dodawaniem zdjęć właściwej jakości do galerii globtrotera? Od kiedy funkcjonuje nowy image portalu, każde zdjęcie, które próbowałam tutaj zamieścić wygląda po prostu tragicznie. Kombinowałam już na różne sposoby: pomniejszałam, wyostrzałam na maxa itd., ale niestety te zabiegi nie działają. O co tu chodzi? Wcześniej wszystko było ok.
Beata & Tomek Globetrotting 12:00 | 02.08.2011
ja mam taki sam problem ale jestm nowa na portalu wiec nie mam porownania jak bylo wczesniej. jakie musza byc wymiary dokladnie by wyszlo super??
ecosan 21:03 | 05.01.2012
Cześć, ja zjechałem z jakością do 100 kilo. Mam natomiast problem w dodaniu fotki do swojej wizytówki, może ktoś pomoże? No i gdzie można się przedstawić, bo wypadało by choć słówko o sobie. Pozdrawiam.
pabulum 08:48 | 06.01.2012
znalazłem ciekawy program do zmniejszania rozmiaru i wagi zdjęć IfranView. Pomógł mi w zmniejszaniu fotek bez masakrowania jakości
pabulum 08:51 | 06.01.2012
najpierw zmniejszam rozmiar do 640x 480 a następnie zapisuje jako 100 kb. To pomaga mi zachować ostrość
AZAR 10:16 | 06.01.2012
ecosan-musisz wejść na swój profil i jest tam taka pozycja -Dodanie/zmiana zdjęcia użytkownika -następnie wybierasz zdjęcie i zatwierdzasz.Może tak się zdarzyć jak to było u mnie że nie od razu Twoje zdjęcie się ukaże.Ja czekałem parę godzin
ecosan 23:16 | 06.01.2012
Dziękuje AZAR, poradziłem sobie, mam nadzieje ,że skutecznie.