Forum dyskusyjne
GlobAdmin 23:56 | 14.11.2011
Panie i Panowiez powodu awarii serwera na ten moment nie ma dostępu do aktualnych wątków na forum.
Już pracujemy nad przywróceniem 100% sprawności serwisu, prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
pozdrawiam
GlobAdmin
GlobAdmin 21:18 | 15.11.2011
Witamtak jak pisaliśmy wczoraj w nocy, mieliśmy sporą awarię serwera i pomimo starań nie udało się odzyskać części danych- straciliśmy wątki z ostatniego miesiąca :-(
Niestety nie każda firma hostingowa ma świadomość co to znaczy kopia zapasowa ..
Za niedogodności, które z tego wynikają bardzo Was przepraszamy, ale myślę, że wspólnymi siłami odbudujemy powoli forum :-)
pozdrawiam
GlobAdmin
tkos 22:10 | 15.11.2011
Lepiej się przyznajcie, że usunęliście te nasze wypociny i przekomarzania. Znów mamy Tabula rasa ;)
[konto usuniete] 22:23 | 15.11.2011
Tak czy siak - bardzo dobrze się stało :) Pozdrawiam.
GlobAdmin 22:25 | 15.11.2011
hmm..., dobrze? ;-)może i serwer nie wytrzymał tego ładunku emocji? ;-D
pozdr.
GlobAdmin
Zbytek 23:27 | 16.01.2012
Witam Dawno mnie tu nie było i może zapomniałem jak dodaje się zdjęciaProszę o pomoc bo zdjęcie które chcę dodać znika mi z tekstem ,,ZDJĘCIE ZOSTAŁO ZAPISANE W SERWISIE i tyle zdjęcia nigdzie nie widzę może powodem jest ta awaria??? Pozdrawiam
GlobAdmin 09:26 | 17.01.2012
Witam1. Forma dodawania zdjęć sie nie zmieniła
2. Wczoraj użytkownicy dodali prawie 100 zdjęć , więc wykluczamy awarię
3. Problemy z dodawaniem nie muszą być związane tylko z Globem, ale lokalnymi uwarunkowaniami np. jakością i stabilnością łączy użytkowników
4. Proszę o zgłaszanie takich problemów bezpośrednio do GlobAdmin lub na adres globtroter@globtroter.pl szczególnie jak nie dotyczą całości społeczności (widać po datach, że inni użytkownicy nie mają z tym problemu)
pozdrawiam
GlobAdmin