Forum dyskusyjne
taxi 13:33 | 19.10.2012
Witam, jestem nowym członkiem globtroterskiej społeczności. Mam niestety problemy z dodawaniem zdjęć. W ciagu trzech dni udało mi się wrzucić tylko 3 zdjęcia, chociaż próbowałam wielokrotnie dodać rownież inne. Zdjęcia są w formacie jpg., mają rozmiar 1024x lub wiecej. Uzywalam komputer stacjonarny i I-Pad i nic z tego. Po kliknięciu "dodaj" pojawia się informacja ze dodalam 0 zdjęć. Proszę o pomoc
kab66 19:36 | 30.11.2012
Od trzech dni mam ten sam problem.
taxi 20:49 | 30.11.2012
Witaj kab66Problem rozwiazalam w ten sposób, że w formularzu opisujacym dodawane zdjęcie , w polach w których nic nie piszę, klikam na spację i dopiero wtedy przechodzę do nastepnego pola.
Może to Tobie pomoże :-)
Pozdrawiam
GlobAdmin 22:15 | 30.11.2012
Witam,Proszę o informację, które pola były zostawiane puste przy dodawaniu zdjęć.
To nam pomoże w znalezieniu problemu.
Niedawno był modyfikowany mechanizm dodawania zdjęć, będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi w tym temacie.
pozdrawiam
GlobAdmin
taxi 23:55 | 30.11.2012
Witaj GlobAdminie,zauważyłam, że niewypełnienie pól "Region" i "Miejsce" sprawiało, że program nie dodawał zdjęcia. Spróbowałam więc w tych polach użyć spację i zafunkcjonowało. Dodaję w ten sposób zdjęcia od miesiąca i inaczej już nie próbowałam.
Pozdrawiam
kab66 01:01 | 01.12.2012
Chcę podziękować Taxi, bo Jej wskazówki okazały się trafione,ja akurat zostawiłam puste "miejsce" i po dodaniu spacji jak wskazała Taxi zdjęcia się dodały. Wcześniej nie zwracałam uwagi jakie pola wypełniam i zawsze się dodawało. Adminie , duży plus za tak szybką reakcję, dziękuję i pozdrawiam
GlobAdmin 11:07 | 01.12.2012
Witam,Tak, te pola są obowiązkowe. Staramy się aby udzielić dla innych podróżników pełnej informacji o miejscu wykonania zdjęcia. W razie jakby ktoś miał ochotę się tam wybrać. Nasz błąd, ze nie zaznaczyliśmy pól obowiązkowych. Poprawimy ten błąd. Dziękuję za wsparcie.
pozdrawiam
GlobAdmin
taxi 12:00 | 01.12.2012
Cieszę się że mogłam pomóc. Miłego weekendu :-)
lena13 09:56 | 04.12.2012
Witam,jeżeli chodzi o pole : region - wydaje mi się ważne uściślanie gdzie zostało wykonane zdjęcie z powodów które podaje Admin. Nie powinno być problemu ze znalezieniem regionu w wyszukiwarce jeśli znamy miejscowość... warto robić krótkie notatki podczas podróży jeśli ktoś nie ma zwyczaju dokładnie opracowywać trasy przed podróżą... pozdrawiam nowych globtroterów.