Forum dyskusyjne
mayer 12:57 | 16.03.2013
Witam. Pytanie do GlobAdmina. Czy nie można coś zrobić ze stale wyskakującą reklamą pollsteru - "weź udział w badaniu, wypełnij 10-minutową ankietę". Wyskakuje (centralnie na ekranie) przy otwarciu każdej nowej strony, zdjęcia a nawet przy powiększeniu zdjęciu. No istne szaleństwo.
mayer 13:42 | 16.03.2013
Myślę, że to nie tylko mój problem ale innych użytkowników również. Jeżeli tak, to proszę o poparcie.
Jadu 14:46 | 16.03.2013
mi ostatnio któraś z reklam otworzyła 14 okienek !
[konto usuniete] 16:26 | 16.03.2013
wystarczy zainstalowac w przegladarce wtyczke "adblock" i problem z reklamami z głowy...
[konto usuniete] 19:08 | 16.03.2013
Witam!Jakiś czas temu odbyła się na tym forum dyskusja (pewnie można ją odnaleźć w czeluści archiwum) dotycząca tzw. "agresywnych" (przeszkadzających i wkurzających) reklam. Administracja tłumaczyła, ze utrzymanie i obsługa Globa są zależne od reklam, a za taką reklamę jest więcej pieniędzy. Użytkownicy tłumaczyli różnie, m.in. były propozycje płatnego członkostwa w działalności Globa. Zdaje się, że pisano, że nie wszędzie i zawsze działa nakładka blokująca reklamy. Tak czy siak, argumenty użytkowników zwyciężyły i mieliśmy spokój przez długi czas. No, ale wiadomo - kryzys się pogłębia i każdy "orze jak może" ;)
Pozdrawiam.
Edgarek 19:47 | 16.03.2013
Są dwie metody - odpuścić sobie Globa na pewien czas - jak spadnie oglądalność to zmniejszy się ilość chętnych na publikowanie reklam lubZaspamować te ankiety głupimi odpowiedziami, jak wpadnie im wystarczająco duża ilość głupich odpowiedzi, to nie będą tutaj chcieli się reklamować.
GlobAdmin 20:13 | 16.03.2013
Witamreklamy już zostają wyłączone, przepraszamy za nadgorliwość ze strony domu mediowego ...
pozdrawiam
GlobAdmin
[konto usuniete] 20:17 | 16.03.2013
Dzięki! Nawet jak jestem tu ostatnio niezbyt często, ta spadająca na środek ekranu reklama jest/była mocno denerwująca.
mayer 20:27 | 16.03.2013
Dzięki,Teraz to co innego.
Przynajmniej jedno mi się dzisiaj udało........ Wszystko inne to katastrofa.
[konto usuniete] 20:43 | 16.03.2013
Mayer - więcej dystansu :) do Globa oczywiście :) Jestem w trakcie tego "treningu" ;)))
nitkaska 20:53 | 16.03.2013
upss... to wyrazy współczucia, ale przy okazji radość, ze reklam nie ma:) Zupełnie jak z tym Żydem i z tą kozą:)))
[konto usuniete] 20:52 | 16.03.2013
Bardzo współczuję. Na pocieszenie dodam, że do letnich podroży zrośnie się i wyzdrowieje. Tylko pilnuj właściwej rekonwalescencji.
mayer 21:01 | 16.03.2013
Dzięki,Przez najbliższe trzy tygodnie (co najmniej) pozostaje mi podróżowanie tutaj. Wstawiajcie zatem fotki ze swoich podróży . Pa :)
[konto usuniete] 21:05 | 16.03.2013
Może coś wstawię :) Zdjęć innych nie zabraknie. Jakoś się Glob nasz kochany toczy mimo czasowych burz i wichrów :) Pozdrowionka :)
Edgarek 22:35 | 22.03.2013
Wygląda na to, że ktoś jednak chce się nas pozbyć z globa. Forum wytrzymało bez wyskakujących okienek CAŁY TYDZIEŃ.Ja odbijam bo mam mobilny internet i każde dodatkowe okienko to kolejne bajty, których nie chcę.