Forum dyskusyjne
margiel 00:54 | 08.05.2013
Witam serdecznie wszystkich podróżników!Jestem studentką Turystyki i Rekreacji i piszę pracę magisterską na temat zainteresowania turystów kulturą islamu, którzy odwiedzili kraje muzułmańskie.
Wasze doświadczenia mogą być dla mnie bardzo cenne! Czy zechcielibyście wypełnić moją ankietę do tejże pracy? Byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc :)
Zajmie to tylko kilka minut, a całe badanie jest anonimowe i zostanie wykorzystane wyłącznie w celach naukowych do analizy w mojej pracy
http://moje-ankiety.pl/respond-43043.html
Beata & Tomek Globetrotting 00:27 | 09.05.2013
zrobione:-)
Michelle 15:40 | 09.05.2013
Ankieta wypełniona :) Pozdrawiam :)
Wiesław 20:28 | 12.05.2013
i jeszcze jednowpisz w google
UZBEKISTAN WSPANIALI LIDZIE PIĘKNY KRAJ
może coś z tego się przyda
pozdrawiam
Smok-1 09:09 | 09.05.2013
Jak wszyscy, to ja też, pozdrawiam
margiel 20:09 | 09.05.2013
baardzo Wam wszystkim dziękuję i tym, którzy jeszcze zechcą się udzielić :)
brabus 10:55 | 10.05.2013
wysłałam i zycze udanych egzaminów.
Smok-1 13:28 | 12.05.2013
Nie wiem jak to zrobiłaś (może tematyka zaciekawiła ?) ale to chyba ankieta z największym odzewem w historii Globtrotera ...
margiel 18:22 | 12.05.2013
hehe, cieszę się w takim razie, że "tworzę" jakiś element historii na tym portalu :)myślę, że tak, tematyka poniekąd kontrowersyjna jest tu dużym czynnikiem :)
jeszcze raz wszystkim dziękuję, już niedługo będę mogła przystąpić do analizy wyników :)
Wiesław 20:23 | 12.05.2013
wpisz w googleJemen spalona słońcem baśń
może w czymś Ci pomoże
pozdrawiam
Golik 23:38 | 17.05.2013
Gratuluję ciekawej a jednocześnie zwięzłej ankiety.Wypełniłam wszystko zgodnie z prawdą, ale były dwa problemy metodyczne, które mogą trochę zafałszować wynik. Po szczegóły zapraszam do kontaktu poprzez korespondencję poza forum.
Powodzenia!