Forum dyskusyjne
siemo 15:55 | 25.09.2013
Witajcie. Jestem w trakcie przygotowań do wyprawy życia :) samotnego okrążenia ziemi rowerem. Mam z milion pytań, ale może ktoś z Was ma doświadczenie, albo zna kogoś kto ma w tego typu akcjach? chętnie przyjmę każdą wskazówkę, radę, pomysł... dodam że jadę (jeśli wszystko na miejscu wypali) w okolicach kwietnia 2014 na wschód :)
mario-mil 18:19 | 25.09.2013
http://www.travelbit.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=25990
tomke bobo 20:27 | 27.01.2014
temat aktualny ?
Jak idą przygotowania.
Mam chcę zrealizować podobny projekt.
MojoW 12:11 | 28.01.2014
Czy do takiej wyprawy szukacie sponsora czy fonansujecie wszystko sami / ?
[konto usuniete] 16:45 | 30.01.2014
Świetny pomysł! Popieramy i życzymy powodzenia :) Liczymy również na relacje ;)
siemo 17:31 | 30.01.2014
Witajcie! Temat/pomysł oczywiście aktualny:) na razie próbuje sprzedać mieszkanie a tym samym uzyskać fundusze na wyprawę. Będę prowadził stronę/blog gdzie będą filmy, zdjęcia i jakieś tam teksty więcej wkrótce!!!PS: wskazówki czy kontakty ciągle mile widziane...
[konto usuniete] 17:35 | 30.01.2014
W takim razie będziemy czekac na Twoją relacje bo pomysł jest wręcz szalony,ale do zrealizowania i pewnie wiele osób Ci teraz zazdrości. Życzę powodzenia!
siemo 10:45 | 11.02.2014
Hej. generalnie kierunek wschód. Ukraina, Rosja, Kazachstan, a pózniej muszę jeszcze się "zastanowić", dowiedzieć jak najlepiej, jakie są opcje.... Nepal, Indie Chiny itd,itp :)
globerka 13:49 | 11.02.2014
Ryzykowna wyprawa, bo taka samotna wyprawa i takim śrpdkiem lokomocji wiąże się niestety z ryzykiem, ale oczywiście jest niemniej interesująca. Tylko jest jedno ale - może nie tylko jedno - czy rower taką "jazdę" wytrzyma? Wiadomo - drogi są różne,a i ekwipunek też będzie sporo ważył.Oby wszystko się udało, będzie potem o czym opowiadać i co wspominać. :)