/ / > preferencje podróznicze > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

preferencje podróznicze

kategoria podróże po świecie

madzia096 dołączył
29.11.2011

madzia096 07:57 | 05.01.2014

Drodzy Podróżnicy w Was moja ostatnia nadzieja,

Uwielbiam podróże tak bardzo, że nawet postanowiłam napisać prace doktorską na temat podróżowania a dokładniej na temat preferencji podróżniczych osób z wyższym wykształceniem. Mam już blisko 400 ankiet, potrzebuję już tylko 100. Proszę Was bardzo poświećcie 10 min na wypełnienie ankiety.

Każdy, głos, opinia jest dla mnie niezwykle cenna.

Ankieta dostępna jest pod linkiem: http://moje-ankiety.pl/respond-51089.html

Pozdrawiam serdecznie,

Magda

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

Smok-1 dołączył
09.03.2010

Smok-1 13:08 | 05.01.2014

Zrobione, choć skąd pomysł nieatrakcyjności Uzbekistanu Serbii, czy Kazachstanu ?

madzia096 dołączył
29.11.2011

madzia096 18:27 | 09.01.2014

dziękuję bardzo :) stwierdzam tylko, że te kraje nie należą do czołówki destynacji turystycznych wybieranych przez Polaków, jestem natomiast pewna, że jest tam wiele urzekających miejsc, które warto zobaczyć i mam nadzieje, że kiedyś je zobaczę :)

jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Golik dołączył
06.02.2013

Golik 15:06 | 05.01.2014

Ze statystyk wynika, że zostało jeszcze 20 osób do zakończenia badania. Czyli bliżej niż dalej. A jak idzie pisanie pracki?

madzia096 dołączył
29.11.2011

madzia096 18:29 | 09.01.2014

ciut więcej bo ok 80 aby mieć ich 500. jak uda mi się tyle zebrać dopiero rozpocznę pisane i analizę zebranych danych.

Bardzo dziękuję za dorzucenie cegiełki w postaci wypełnionej ankiety :)

Golik dołączył
06.02.2013

Golik 19:53 | 10.01.2014

Rozumiem. Zatem kciuki za szybkie skompletowanie wyników. Coś mi to pachnie socjologią, gdzie osią są wyniki badań. Powodzenia zatem.

szami dołączył
02.06.2007

szami 11:24 | 11.01.2014

wypelnilem, powodzenia w doktoracie, ja swoj rzucilem zanim naprawde zaczalem

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl