Forum dyskusyjne
szpon 19:35 | 16.07.2014
Witam,We wrześniu planuje wakacje zagranicą. Co to przeznaczenia podróży to interesują mnie: Tunezja, Grecja, Maroko, wyspy kanaryjskie. Nie bardzo wiem na co się zdecydować. Istotna jest dla mnie czysta plaża, przejrzysta i ciepła woda, ale także możliwość skorzystania z jakiś wycieczek fakultatywnych - dla urozmaicenia. Polecicie jakieś konkretne miejscowości w tych krajach które rzeczywiście nie są jeszcze mocno "dojechane" przez turystykę? Chciałbym się zmieścić w 3500pln za osobę na powiedzmy 8-10dni.
No chyba że coś jeszcze innego polecicie co spełnia ww kryteria;)
pozdrawiam Szymon,
PIOTR72 15:49 | 21.07.2014
Witam,początkiem lipca tego roku byliśmy z dziećmi w Grecji w Kokkino Nero,,, cudowne wakacje. Malutka wioska rybacka,mało ludzi, spokój i cisza. Z biura FAN CLUB, http://www.funclub.pl/category/kraje-i-miejsca/grecja 9 noclegów w hotelu typu studio, wycieczki fakultatywne do Aten, Meteorów i na wyspę Skiathos..... COŚ PIĘKNEGO... Całość za 2+4 uczyniła nas 13000zł. Ja polecam.
ania71 20:49 | 21.07.2014
Jak chcesz i poleżeć na plaży i pozwiedzać to faktycznie najlepiej wypada do Grecji.Zwłaszcza że we wrześniu zapłacisz dużo taniej jak w sezonie.Co do liczby turystów to we wszystkich wymienionych przez Ciebie miejsc raczej będzie ich jeszcze dużo.W kwocie jaką chcesz wydać spokojnie się zmieścisz.