Forum dyskusyjne
kasior 10:05 | 07.10.2014
Cześć Wszystkimtak jak w temacie planujemy podróż poślubną w dniach 19.12-4.01
w sumie mamy tylko 3 kwestie które byśmy chcieli aby znalazły się podczas tej podróży
- żeby było egzotycznie, ciepło, plaża, kąpiele, relaks
- żeby loty były w miarę przyzwoitych cenach maks 3 500 zł od osoby
- żeby na miejscu nie było drogo (jak to w niektórych miastach europejskich)
Lot może nie być z Warszawy...
Z góry dzięki za pomoc !!
biperion 10:20 | 07.10.2014
Pierwsze co mi przychodzi na mysl to malezja i wysepki, Redang, Perhentians itd...
leon15 13:51 | 08.10.2014
Indie, Kerala. Tanio, cieplutko i pięknie!! Byłem tam i na pewno wrócę.
kasior 13:43 | 14.10.2014
Też myślałam o Indiach tylko zastanawiam się nad kupnem biletu teraz do Delhi to 3000 zl od osoby, czekać do ostatniej chwili, czy decydować się teraz i gdzie szukać tanich połączeń bo niestety okres jest międzyświąteczny i ceny szybują.
leon15 14:22 | 14.10.2014
Grudzień i styczeń to szczyt sezonu dla krajów w tamtym regionie, ale też najlepsze warunki dla turystów, dlatego chyba już im bliżej grudnia to taniej nie znajdziesz. Ja bym kupował jak najszybciej po zapoznaniu się z ofertą wszystkich linii oferujących loty w tamtym kierunku. Tu nie ma dobrej rady, bo też mogą się trafić jakieś promocje nawet na miesiąc czy nawet dwa tygodnie przed wyjazdem.Szukaj do Delhi lub Mumbaju najlepiej na oficjalnych stronach każdej z linii, ale nie pomijaj też popularnych wyszukiwarek lotów. Czasami też biura podróży sprzedają same miejsca w samolotach po atrakcyjnych cenach w atrakcyjne lokalizacje np. bezpośrednio na Goa lub Trivandrum.
Mi najtaniej udało się kupić bilet w terminie 20 grudnia - 10 stycznia za 2500 zł Luftahansą ale to było w maju.