Forum dyskusyjne
podrozniczka_1 13:05 | 23.11.2014
Szukam podróżnika.Bardzo chcę i takiej osoby też szukam.
Wschód 2015. (ewentualnie 2016 ze względów finansowych) - wszystko do dogadania ;)
Planuję dłuższą podróż (najprawdopodobniej) w tereny wschodnie i daleko wschodnie. Na kilka dobrych tygodni albo miesięcy. Chcę poznać tamtejszą kulturę, inny świat, coś nowego (dużo można by pisać czego to ja nie chcę). I dobrze się pobawić :) Ma to być tania wycieczka - tutaj między innymi pomysł - wycieczka rowerowa - ale wszystko jeszcze do ustalenia z moim przyszłym podróżnikiem.
Kogo szukam? Osoby zaangażowanej ja jak, osoby, która również ma swoje pomysły (m.in. chodzi tutaj o organizacje), osoby, która do czasu wycieczki będzie w stanie zebrać wymaganą sumę pieniążków; nie ukrywam, że chciałabym pojechać z kimś inteligentnym (-może zabrzmieć jak dziwne i wysokie wymaganie o.o, ale ta cecha pociąga za sobą wiele innych zalet podczas podróżowania, m.in. podróżowanie staje się łatwiejsze, wygodniejsze i przyjemniejsze. Dlatego jest to dla mnie bardzo ważne) :) dziwne, ale ważne :) na 95% płeć męskie ze względów bezpieczeństwa.
Ja: kobieta, 23 lata, pracuję już w zawodzie - inż., projektant, studiująca dziennie, uprawiam sport: biegi długodystansowe i wiele innych rzeczy też robię :D
Plan bardzo powierzchowny, ponieważ chcę wszystko wspólnie rozplanować z moim przyszłym podróżnikiem. Dlaczego szukam kogoś obcego, a nie znajomego? Hm. Miałam trzech potencjalnych kandydatów: pierwszy: chciałby, ale nie ma pieniążków i nie zarabia; drugi: chciałby, ale nie da rady kondycyjnie, trzeci: chciałby, ale szczególnie się do tego nie garnie, żeby cokolwiek zacząć działać. Hm, dlatego bardzo mi zależy, żeby znaleźć kogoś, komu będzie zależało tak bardzo jak mi (się pobawić ;)).
Edgarek 13:14 | 23.11.2014
Jeśli byś nikogo nie znalazła, może spróbuj pogadać z chłopakami z profilu Rowerem Przez Świat. Dają radę :-)https://www.facebook.com/RoweremPrzezSwiat1?fref=ts
podrozniczka_1 13:16 | 23.11.2014
wow, nie znałam tej stronki. Dziękuję za informację.