Forum dyskusyjne
martyna1 14:02 | 19.01.2015
czy ktoś zna biura które organizują po Bali wycieczki z Kuty lub okolic w jezyku polskim
kiwi2013 11:37 | 22.01.2015
Czy ktoś był na Bali? Czy się szczepiliście?
bigmark 13:13 | 22.01.2015
Na Bali nie jest to konieczne, ale tak czy siak warto się zaszczepić przeciw WZW czy tężcowi. Takie szczepienia robi się raz na kilka lat i mając w perspektywie następne wyjazdy to będą jak znalazł.pozdrawiam
bm
https://bigmarkk.wordpress.com/ Flores, Bali, Wietnam
bigmark 13:10 | 22.01.2015
Raczej takich nie ma , możesz się spróbować podłączyć do wycieczek fakultatywnych z naszych biur np.z Rainbow czy Itaka, które organizują pobyty na Bali. Jednak uważam ,że znajomość języka angielskiego nawet na niewysokim poziomie jest wystarczająca do zrozumienia tamtejszych przewodników czy kierowców.pozdrawiam
bm
https://bigmarkk.wordpress.com/ Flores , Bali, Wietnam
kiwi2013 13:38 | 22.01.2015
Lecimy na własną rękę jak co roku :) Znajomość języka angielskiego + migi zawsze zdaje egzamin :) Najbardziej zależy mi na szczepionkach czy jest mus czy nie? Czy jest tam opcja pogryzienia przez dziwne stwory i zachorowania czy nie?2 razy byliśmy w Tajlandii bez szczepień i
bigmark 17:33 | 22.01.2015
Według mnie nie ma zagrożenia , ale tak jak pisałem - zaszczepienie sie przeciw WZW czy tężcowi na pewno nie zaszkodzi i może byc przydatne także w Polsce. Na Bali raczej nie ma toksycznych stworzeń , a na pewno nie w miastach czy na wybrzeżu, jak już to w podmokłych lasach.A o języku to pisałem w odpowiedzi na pytanie martyny o polskojęzycznego przewodnika. :)
kiwi2013 20:15 | 22.01.2015
faktycznie :) umknęła mi Martynka :)
ananas 04:16 | 24.01.2015
>czy ktoś zna biura które organizują po Bali wycieczki z Kuty lub okolic w jezyku>polskim
Z cala pewnoscia znajdziesz nasza Polonie na Bali,ktora ci to zorganizuje
Wygugluj nazwisko Jacek Smieszek
Na kazdym rogu w Kuta sa rosyjskie firmy,razbirajeszparuski?
Pazdrawlaju!