Forum dyskusyjne
GlobAdmin 09:35 | 13.02.2015
Witajcieaby miło zakończyć pracowity tydzień, wejdźcie na swoje konto i pobierzcie najnowszy numer Magazynu :-)
Osoby niezarejestrowane mogą skorzystać ze strony http://www.globtroter.pl/inspiracje/
Specjalnie dla Was rozmawialiśmy z blogerami- Paczkami w podróży o tym jak połączyć codzienność z podróżami, autorka przewodnika o Dubaju- Dominika, tym razem zachęci Was do podróży po Rumunii, Agnieszka- autorka książek poetyckich oraz dla dzieci zdradzi Wam swojej ulubione miejsca w Berlinie, a Dominika z Grupy Wschodu podzieli się swoim zachwytem Azją.
Oczywiście i tym razem Wasze oczy będą cieszyć zdjęcia znane z serwisu, będzie też okazja do podziwiania najlepszych zdjęć wg rankingu TOP na Globtroter.pl :-)
Miłej lektury!
GlobAdmin
senia 11:02 | 13.02.2015
Czemu za każdym razem system żąda rejestracji i w dodatku pozwala pobrać nr 4, a nie 5?
GlobAdmin 11:19 | 13.02.2015
Seniu, użytkownicy którzy już się rejestrowali na serwisie, wchodzą tylko na swoje konto, tam w panelu mają możliwość pobrania nie tylko nowego numeru ale także archiwalnych.Poprzez stronę http://www.globtroter.pl/inspiracje/ pobierają przede wszystkim osoby niezarejestrowane.
Zgadzam się, że niezbyt jasno wyraziłam się w poprzednim poście- już to edytuję ;-)
pozdrawiam
GlobAdmin
senia 12:49 | 13.02.2015
Ze mnie też jest sierota... Już ogarnęłam, sorry :-)
GlobAdmin 09:36 | 17.02.2015
Panie i Panowie, przypominamy, że zgodnie z regulaminem Konkursu Foto, każdy uczestnik może zgłosić do Konkursu tylko trzy zdjęcia.Bardzo prosimy o przejrzenie swoich zgłoszeń :-)
pozdrawiam
GlobAdmin
suave 09:51 | 17.02.2015
Chciałem pobrać Magazyn, zgodnie z procedurą wpisałem imię podałem maila i nic. Powinien przyjść link jednak skrzynka była pusta. Czynność tę wykonałem kilka razy (mail prawidłowy) i zawsze to samo - skrzynka pusta.
GlobAdmin 09:56 | 17.02.2015
przypominam, że użytkownicy którzy mają już konto na serwisie mogą pobrać magazyn jak i numery archiwalne bezpośrednio z konta :-)pozdrawiam!