Forum dyskusyjne
Mateuszz 22:02 | 16.05.2015
Witajcie,szukam jak najlepszej oferty wycieczki objazdowej po Europie. Interesują mnie np. Węgry, Ukraina. Ale do rozważenia jest każda opcja. Jestem studentem, więc zależy mi na jak najmniejszych kosztach całkowitych.
Spotkaliście się np. z jakimś biurem podróży, które oferuje bardzo atrakcyjną ofertę?
A może ktoś z Was się wybiera na tego typu wycieczkę i ma jakąś koncepcję?
Proszę o odpowiedzi w tym wątku lub o kontakt poprzez mail: mateuszmarek70@gmail.com
Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję.
kizicamizica 14:12 | 28.01.2016
Żeby jak najmniejszym kosztem to najlepiej szukać w mniejszych biurach a nie molochach, które narzucają kolosalne marże bo muszą zapłacić wszystkim pośrednikom i agentom. Jeżeli interesowała by Cię "ściana wschodnia" to mogę polecić http://www.wehikul-podrozy.pl/ . Specjalizują się w wycieczkach na Litwę, Łotwę i Estonię. W ofercie mają też kraje nadbałtyckie i wycieczki do Rosji. Z tą Rosją to akurat nie wiadomo bo raczej ostatnio tam wycieczek się nie robi. Widzę, że strona (terminy) nie jest poaktualizowana ale jakby Cię interesowało można np. napisać maila z zapytaniem. Biuro mogę polecić. Jeździłam z nimi do Rosji i zjeździłam całą Litwę. Mają oczywiście szerszą ofertę ale to już na zasadzie agenta, czyli oferty innych biur a kierunek wschodni sami robią a co za tym idzie mają dobre ceny