Forum dyskusyjne
usunięty/nieznany 11:40 | 18.08.2015
Z jakich biur podróży korzystacie ? Chodzi mi o takie pewniaki, którym nie grozi upadłość i mają dobre oferty?
ania71 12:43 | 18.08.2015
Większość ludzi z tego portalu organizuje sobie samemu podróże i nie korzysta z biur podróży:)A rekomendacje podobno solidnych biur podróży znajdziesz na stronach izb turystycznych.
sp9hzx 12:45 | 18.08.2015
>Z jakich biur podróży korzystacie ? Chodzi mi o takie pewniaki, którym nie grozi>upadłość i mają dobre oferty?
Z żadnych.Zawsze na własną rękę.Ciekawiej i taniej.
:)
paweł.p 12:51 | 18.08.2015
Mogę polecić Patagonię z Katowic
usunięty/nieznany 21:33 | 18.08.2015
Ja zdecydowanie polecam TUI. kilka lat podróżuje z tym własnie biurem i nei mam żadnych zastrzeżeń. Miałam styczność z innymi biurami ale zdecydowanie TUI wygrywa. Jest to ja najbardziej pewne biuro jedno z najlepszych o ile sie nie myle jest zaraz po itace- ja osobiscie uważam ze tui lepsze od itaki ;)
paweł.p 15:58 | 20.08.2015
No i zniechęciliście człowieka!
nitkaska 16:56 | 20.08.2015
Ano, jak tu nie zniechęcić?? Byłam w Nepalu z biurem i widziałam wszystkie obowiązkowe punkty turystyczne. I obraz Nepalu w którym w 80% to są zachwycające zabytki Patanu, Durbar Square Bhaktapuru czy Kathmandu śnił mi się po nocach. I wróciłam na dwytygodniową włóczęgę na własną rękę, aby się przekonać, ze proporcje są dokładnie odwrotne. Tyle, że teraz wiem jak zyje się ludziom, jak to jest przeżyć strajk generalny w Nepalu, będąc z dala od lotniska i bez możliwości jakiegokolwiek transportu. Wiem, jak smakuje tutejsze jedzenie, jak wyglądają sklepy nie dla turystów, a co najwaźniejsze NIKT MNIE NIE GONIŁ NA ZBIÓRKĘ!Tal więc proponuję - do dzięła, opracowanie wyjazdu nie jest rzeczą niemożliwą, a satysfakcji daje max!
gogusia359 23:45 | 22.08.2015
Ja mogę doradzić nie polecić...nikomu nie polecam biura OSKAR...z nimi współpraca to tragedia..4 dni przed wyjazdeli zadzwonili że wycieczka nie odbędzie się...ogólnie brak organizacji...