Forum dyskusyjne
grzeniag 21:38 | 05.05.2016
Witam wszystkich podróżujących :) Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety na potrzeby pracy mgr dotyczącej wpływu katastrof naturalnych i epidemii na turystykę. Jednocześnie mogą Państwo sprawdzić swoją wiedzę na temat postępowania w przypadku wystąpienia katastrofy. Ankieta nie powinna zająć więcej niż 240 sekund i jest prosta.Z góry serdecznie dziękuję, a satysfakcją dla Państwa niech będzie wkład w naukę.
poniżej link
https://www.webankieta.pl/ankieta/227588/wybrane-katastrofy-naturalne-sposoby-postepowania-w-przypadku-ich-wystapienia.html
Pozdrawiam serdecznie
Joanna
grzeniag 21:40 | 05.05.2016
https://www.webankieta.pl/ankieta/227588/wybrane-katastrofy-naturalne-sposoby-postepowania-w-przypadku-ich-wystapienia.html
grzeniag 21:41 | 05.05.2016
No cóż niestety problem z dodaniem linków :( Mimo wszystko może ktoś się skusi
Nnikki 22:29 | 05.05.2016
link nie działa, bo wkradła się spacja w środku. Po przekleniu do paska adresu i wykasowaniu spacji przekierowuje na właściwą stronę.
grzeniag 07:20 | 06.05.2016
Próbowałam 2 x niestety nie wklejają się właściwie to nie jedyne forum gdzie tak się dzieje, ale dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam :)
nitkaska 22:58 | 07.05.2016
>link nie działa, bo wkradła się spacja w środku. Po przekleniu do paska adresu i>wykasowaniu spacji przekierowuje na właściwą stronę.
zlikwidowałam spację i ankietę wypełniłam:) Powodzenia:)
nitkaska 23:00 | 07.05.2016
i jeszcze mała uwaga: w pierwszy pytaniu można zaznaczyć jedynie jedną odpowiedź, ja zaś kiedyś podróżowałam z biurem, od lat jednak podróżuję na własną rękę. Nie miałam jednak możliwości zaznaczenia takiej opcji.
grzeniag 16:39 | 08.05.2016
>i jeszcze mała uwaga: w pierwszy pytaniu można zaznaczyć jedynie jedną odpowiedź, ja>zaś kiedyś podróżowałam z biurem, od lat jednak podróżuję na własną rękę. Nie miałam
>jednak możliwości zaznaczenia takiej opcji.
Dziękuję za uwagę - nie mogę tego niestety już poprawić gdyż stracę udzielone już odpowiedzi. Uwagę jednak zaznaczę w pracy magisterskiej. Jeszcze raz dziękuję.