Forum dyskusyjne
jolaa 17:11 | 11.05.2016
Witam ,Mam 55 lat i chciałabym jeszcze pozwiedzać swiat ten bliski i daleki niekoniecznie w hotelach 3*. Czas i termin dowolny. Niestety nie mam z kim tego zrobić. Jeżeli jest ktoś kto ma podobne marzenia to proszę o kontakt.
Jola
[fb] Piotr Skorewski 08:30 | 12.05.2016
https://www.blablacar.pl/podroz-bialystok-ohrid-480542883pozdrawiam.
bigmark 13:46 | 12.05.2016
>Witam ,>Mam 55 lat i chciałabym jeszcze pozwiedzać swiat ten bliski i daleki niekoniecznie w
>hotelach 3*. Czas i termin dowolny. Niestety nie mam z kim tego zrobić. Jeżeli jest
>ktoś kto ma podobne marzenia to proszę o kontakt.
>Jola
Zapraszam do nas https://bigmarkk.wordpress.com/laos-i-kambodza-2016-rowerkiem-i-na-nozkach/, szczegóły na priva , pozdrawiam
bm
teresa45 14:51 | 12.05.2016
>Witam ,>Mam 55 lat i chciałabym jeszcze pozwiedzać świat ten bliski i daleki niekoniecznie w
>hotelach 3*. Czas i termin dowolny. Niestety nie mam z kim tego zrobić. Jeżeli jest
>ktoś kto ma podobne marzenia to proszę o kontakt.
>Jola
O , to tak jak ja ,też moało osób chętnych na wyjazdy ,. odezwij się koniecznie. Ja jestem z Warszawy.
mój e-mail : teska45@wp.pl
paweł.p 16:37 | 12.05.2016
Dziewczyny, podróżnik nie ma wieku. Wiek mają zgredy i to bez względu na ich datę urodzenia. A znaleźć kompana na podróż to w dzisiejszych czasach niełatwa zagwozdka. Wiele razy musiałem zmieniać kierunki lub nawet odwoływać wyjazd z powodu wykruszenia ekipy (oczywiście w ostatnim momencie).
emja13 17:22 | 13.06.2016
Wreszcie ktoś mądrze napisał :)
ewilek 00:11 | 19.05.2016
WItam,Jestem z Radomia i mam ten sam problem. Wiek taki sam, usposobienie radosne, ciekawość świata i chęci, tylko mąż mało mobilny a znajomi preferują hotel, basen, drink i...nudę - dokładnie przeciwnie jak ja. Chętnie się przyłączę o ile tylko termin i ...budżet pozwoli:)
jolaa 16:40 | 21.05.2016
Witam,nie dopisalam ze mieszkam w Warszawie,
podaje swojego maila 123j4@wp.pl,
prosze o kontakt
faraon795 07:15 | 19.05.2016
Też miewam ten sam problem. Pogodziłem się z tym,na siłę nikogo nie będę uszczęśliwiał,bo to bez sensu. Zwykle więc sam wszędzie podążam,góry,rower,woda-wszystko moje..-:)) No czasem trzeba dopłacić do interesu,jeśli przyjdzie jechać np do Egiptu i wynajmować pokój dla 1 osoby.. Jeśli są osoby mające podobny problem,a chciałyby coś zmienić w tym temacie,to proszę pisać lo.tus@vp.pl
monikajanukanis 11:05 | 23.05.2016
Witam wszystkich,Mam na imię Monika i bardzo chętnie dołączę do grupy podróżników.
Mam 52 lata jestem z Warszawy . koniecznie odezwijcie się to coś razem zorganizujemy.
ptadek 16:24 | 23.05.2016
Mamy po ponad 50 lat jedziemy do Chin od 11,07-04,08.Jeszcze nie mamy konkretnej marszruty ,zapraszamy chętnych do wyjazdu.
GlobAdmin 10:08 | 24.05.2016
Witamwszelkie ogłoszenia prosimy zamieszczać w dziale OGŁOSZENIA.
pozdrawiam
GlobAdmin