/ / > Towarzysze Towarzyszki poszukiwane > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Towarzysze Towarzyszki poszukiwane

kategoria podróże po świecie

PapaJustify dołączył
05.12.2014

PapaJustify 10:23 | 17.05.2016

Cześć wszystkim!
Chciałbym stworzyć grupę kilku - kilkunastu osób w wieku 20-40 l, którzy mają ochotę i czas na odkrywanie bliższych i dalszych zakątków Świata ale podobnie jak ja nie bardzo mają z kim... Jestem z Łodzi, mam 35 lat. Jeśli są chętni - piszcie Śmiało;)

Sebastian

basiaa dołączył
23.06.2009

basiaa 10:51 | 17.05.2016

zgłaszam się, z okolic łodzi, wybieram sie do irlandii

PapaJustify dołączył
05.12.2014

PapaJustify 13:04 | 18.05.2016

>zgłaszam się, z okolic łodzi, wybieram sie do irlandii

Świetnie! Preferuje raczej cieplejsze klimaty, napisz na priva - plan podróży i proponowany termin - może się zgramy;)

ewciak697 dołączył
06.08.2015

ewciak697 11:16 | 22.10.2016

Cześć!
Jestem chętna na podróże z fajnym towarzystwem. W planach na 2017 mam Kubę, Japonię, Koreę. Moze byłbyś zainteresowany?Szukam oczywiście tanich opcji wyjazdu.
Ewa

Witek dołączył
20.10.2016

Witek 23:17 | 22.10.2016

Hej, zgłaszam się z Heidenheim, Niemcy

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl