Forum dyskusyjne
Tygrrysek 23:45 | 14.05.2017
Pofantazjujmy sobie troszkę. :)Przypuśćmy, że mamy taką sytuację, że nie ma żadnych ograniczeń i nic nie stoi na przeszkodzie. Można robić wszystko i stać nas na wszystko.
Jaki kraj byście wybrali żeby tam zamieszkać lub jakie miejsca? Gdzie by powstał wasz nowy dom?
Dom jako prawdziwy dom, a nie budynek. :)
[konto usuniete] 23:55 | 14.05.2017
Akurat na razie mam dom tam gdzie mieszkam :-) A na wyprawy wyruszam także, żeby wzbogacić mój dom. Może kiedyś się to zmieni, tego nie wiem
Tygrrysek 00:30 | 15.05.2017
Zapewne każdy ma swój dom tam gdzie teraz mieszka, ale ja mówię aby puścić wodze fantazji. Przecież zawsze może być lepiej. :)
[konto usuniete] 01:17 | 15.05.2017
Wlaśnie dwóch moich kolegów (niezależnie :-)) wypowiedziało się, że na emeryturze: a. jeden chce osiąść w Tajlandii bo tam mieszkanie kosztuje ok. 400 złotych, b. drugi chce zostać trenerem nurkowania w Tajlandii - zarobek zacny, zgodny z jego upodobaniami, a życie tanie. Byłam kilka razy w Azji, ale na dłuższą metę np. ich jedzenie mi nie odpowiada. Więc tam chyba nie mój dom :-)
usunięty/nieznany 09:50 | 15.05.2017
Wybralbym (a wlasciwie juz wybralem) Australie. Cywilizowane warunki zycia, ladna przyroda, dobre warunki do uprawiania mojego hobby (ogolnie pojety sport), przyjazni ludzie.Na drugim miejscu wybralbym Europe ze wzgledu na jej roznorodnosc (kultura, krajobrazy itd). Powiedzmy taka Szwajcaria bylaby dla mnie calkiem atrakcyjna.
Pozniej (ale duzo nizej na liscie) mam Azje. Ale tutaj tak naprawde wole jechac na wakacje bo na dluzsza mete widze zbyt duzo negatywow.