Forum dyskusyjne
Pitereq 22:32 | 19.06.2017
Witam , Poszukuje towarzysza lub towarzyszki podróży do jakiegoś ciepłego kraju w listopadzie 2017. Ponieważ ja nie mam żadnego doświadczenia w podróżowaniu to zdany jestem na was. Jaki kraj doradzacie i czy znajdzie się ktoś chętny na wspólną podróż?
nitkaska 11:23 | 20.06.2017
Jeśli zaczynasz swoją przygodę z podróżowaniem i nie byłeś w zbyt wielu miejscach, to kierowałabym się zasadą, że polecę tam, dokąd będzie super cena na lot, czyli zdałabym się na los :)Ja stawiałabym na Azję, przyjazna, przeważnie są dobre ceny na loty, a konkretnie dokąd, to fajnie byłoby, gdybyś określił swoje preferencje odnośnie formy - czy interesuje Cię włóczęga, czy plaża, wtedy łatwiej będzie Ci coś doradzić ;).
Pitereq 23:30 | 20.06.2017
Azja z tego co czytałem jest cudowna i większość ludzi chwali , ale czy koniec października początek listopada to dobry okres ? Myślałem o Tajlandi, Malezji głównie chciałbym zwiedzić te bajeczne krajobrazy błękitna wodę, wodospady plaże i posmakować ich kuchni tylko że jakoś jechac na własną rękę chyba nie jestem gotowy.. dlatego szukam towarzysza :D Najlepiej kogoś kto pomógłby ogarnąć noclegi i cała resztę :)
aleks_pell 10:22 | 21.06.2017
>Azja z tego co czytałem jest cudowna i większość ludzi chwali , ale czy koniec>października początek listopada to dobry okres ? Myślałem o Tajlandi, Malezji głównie
>chciałbym zwiedzić te bajeczne krajobrazy błękitna wodę, wodospady plaże i posmakować
>ich kuchni tylko że jakoś jechac na własną rękę chyba nie jestem gotowy.. dlatego
>szukam towarzysza :D Najlepiej kogoś kto pomógłby ogarnąć noclegi i cała resztę :)
>
myślę, że lektura informacji z np. tego bloga powinna Ci trochę ułatwić wybór, kiedy i gdzie jechać :)
http://gdziewyjechac.pl/40505/pogoda-i-klimat-azji-poludniowo-wschodniej-jaki-miesiac-wybrac.html