Forum dyskusyjne
Menhir 08:46 | 21.02.2023
Przestrzegagam przed nadawaniem bagażu w Wizzair. Celowo!!! nie zapakowali bagażu mojego i co najmniej 20 innych osób na lot Katowice Reykjavik, podobno samolot był zbyt ciężki. Zostałam bez niczego na trekingowe po lodowcu i jaskinie lodowcowej i nawet nie bardzo miałam gdzie kupić w jedynym dostępnym sklepie w Vik. Bagażu nie przysłano najbliższym lotem, lecz kilkanaście godzin przed lotem powrotnym.Polscy kierowcy busów twierdzą, że tak się zdarza często, zwłaszcza z Katowic.
Klim 01:28 | 22.02.2023
Dzieki , nigdy nie lecialem i juz nie bede .Stracili klienta.
DMW45 10:19 | 23.02.2023
Jeżeli nigdy nie leciałeś to nie stracili klienta. A poza tym nie zarzekaj się, znałem już wiele takich przypadków a gdy tylko pojawiły się wyjątkowe okazji - obietnice szły w zapomnienie. ;-))
Klim 04:29 | 24.02.2023
Stralici bo mialem zamiar, a teraz pozbyli mnie tego zamiaru.
colmar 13:33 | 01.03.2023
>Jeżeli nigdy nie leciałeś to nie stracili klienta. A poza tym nie zarzekaj się,>znałem już wiele takich przypadków a gdy tylko pojawiły się wyjątkowe okazji -
>obietnice szły w zapomnienie. ;-))
A to jest najprawdziwsza prawda - populacja ludzka reaguje wyłącznie na cyferki, kompletnie nie czyta co dany bilet oferuje, a potem są gorzkie żale. Dodatkowo "dziadowskie" linie lotnicze idą totalnie "na bezczelnego", kompletnie nie poczuwają się do żadnego obowiązku dowiezienia klienta i jego bagażu, a jego reklamacje mają w ... i są bezkarne. Ale każdy ma wybór i niezbywalne prawo spieprzyć sobie podróż.
Piotr-Krk 18:47 | 01.03.2023
>A to jest najprawdziwsza prawda - populacja ludzka reaguje wyłącznie na cyferki, kompletnie nie czyta co dany bilet oferuje, a potem są gorzkie żale. [...]Ale każdy ma wybór i niezbywalne prawo spieprzyć sobie podróż.Zaliczasz Menhir do pospólstwa, które wyłącznie "kieruje się ceną biletu", "kompletnie nie czyta[,] co dany bilet oferuje" i żałuje "dopłacić parę stów", by dolecieć z bagażem czy zaliczasz ją do wyjątków?
Bo rozumiem, że przyznajesz jej prawo do "spieprzenia sobie podróży"?