Forum dyskusyjne
27ola 10:46 | 25.02.2023
cześćjeżeli chcecie podzielić się waszymi "wpadkami podrózniczymi" gdzie oczekiwania vs rzeczywistość była jak z kiepskiej komedii lub nawet tragedii, kiedy opis grupy podróżniczej zachęcał was do wyjazdu a na miejscu - klapa to wpisujcie. Zobaczymy jakie są wasze ciekawe doświadczenia
Piotr-Krk 20:06 | 25.02.2023
>"kiedy opis grupy podróżniczej zachęcał was"Wyczuwam, że genezą tego wątku są własne rozczarowania. Może się podzielisz nimi, to przynosi ulgę. :D
Ja nie miałem nigdy wpadek podróżniczych w przedstawionym sensie. Wiem, czego się mogę spodziewać w różnych miejscach, rozczarowań nie mam — zwłaszcza że nie czytam "opisów grupy podróżniczej" :D
Moje wpadki podróżnicze to zabawne (i mniej lub bardziej kosztowne) wydarzenia, które składają się na całość doświadczeń trampingowych. I co ważne — nie są postrzegane przeze mnie jako negatywne, lecz jako nadające koloryt wyjazdom.
Klim 22:06 | 25.02.2023
No moje, to ostratnie doswiadczenie z Indiami, gdzie nie chcieli mnie wpuscic, bo mi niby wiza wygaslaA przeciez w podaniu o wize umiescilem daty w ktorych chce przebywac w Indiach.Wize mi wydano na miesiac czasu, tak jak chcicalem, z tym ze wydano mi ja od razu po uiszczeniu oplaty, a nie wtedy kiedy chcialem ja miec.Po 27 h spedzonych w strefie miedzynarodowej i w oczekiwaniu na deport, ostatecznie wyladowalem w Nepalu.